≡ Menu

Ctrl + Alt + Delete

FlytterodJeg ligger i flytterod. Og når ens stue ser sådan her ud, er det virkelig svært at koncentrere sig om noget som helst fornuftigt. Mine firmaaktiviteter er stort set sat på hold bortset fra enkelte opgaver der kommer dryssende af sig selv. Jeg kan ikke engang tage mig sammen til noget så simpelt og dejligt som at sidde og hygge mig med en god bog.

Og der er vel ikke noget at sige til det, for der er hverken særlig hyggeligt eller inspirerende i mit hjem i disse dage.

Men flytterodet befinder sig ikke kun der. Det er også inden i mit hoved.

Jeg har det som om der skal trykkes på reset-knappen. Som en pc der er lige ved at gå helt i stå. Harddisken arbejder på højtryk for at løse de opgaver jeg sætter den til, og jeg kan hører at den kværner løs, men en genstart er nødvendig.

Og det føles som om denne her flytning handler om det. En nulstilling. På mange planer.

Den måde min intuition har hevet kraftigt i mig for at flytte mig på. Den måde den har insisteret på at jeg bestilte en tur til USA på. Den måde den har trukket mig ud på landet på. Den måde København pludselig virker kvælende på.

Der er halvanden uge til jeg flytter ud af den lejlighed jeg har boet i de sidste 12 år. Og der er tusind ting der skal ordnes inden da.

Jeg glæder mig til at lade mig synke ned i en stol i Bonderup og puste ud. Trykke Ctrl + Alt + Delete og stille og roligt starte op igen.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
{ 4 comments… add one }
 • Claus 18. juli 2015, 17:05

  Du kunne blot have bestilt den nøgne handymand, han ordner meget uden beregning

 • Anja Lysholm 18. juli 2015, 21:02

  Du siger noget, Claus 😉 Jeg vidste ikke at han stadig eksisterede.

 • Claus 19. juli 2015, 06:22

  Jo det gør han da og der stadig nogle der bruger ham. Enten til handymand ting, eller som model til tegning og maling. Han er nok 60 år nu

 • Martin Jensen 2. august 2015, 07:16

  Jeg kender alt for godt det med flytterod da vi lige har været igennem det. Tidligere i år fik vi solgt vores hus, og dermed gik drømmen om at bygge nyt hus for alvor i gang.

  3 måneder efter flyttede vi ud af huset efter at vi i flere dage havde boet i et mere eller mindre nedpakket hus. Det meste blev flyttet på en dag, men resten gik der 14 dage med at få flyttet, og en del af vores ting står stadig i flyttekasser.

  Indenfor ca ½ år fra nu skal vi så til det igen, men så håber vi også på at vi er færdige med at flytte, for det roder nemlig både fysisk og mentalt.

Leave a Comment

Next post:

Previous post: