30 dage uden alt det vi gør for at undgå noget andet

Hvad vil der ske hvis du i 30 dage dropper al dit dulmeri – alle dine afhængigheder? Kun bruger penge, tid og energi på noget der nærer dig og glæder dig. Fylder kroppen med noget der nærer den. Mediterer en time om dagen. Forbinder dig til dig selv i stedet for at flygte fra dig selv ved at dulme. Hvem er du så?

Det spørgsmål har jeg stillet tit mig selv, og nu har jeg i sinde at finde svaret.

I april går jeg all in, og hvis du vil være med (du må gerne nøjes med at følge min proces eller deltage på din helt egen måde), kan du deltage i Facebook-gruppen ”U-afhængig i april – 30 dage uden dulmeri”. Det er gratis.

Det er ikke en kur, det er ikke et kursus, det er ikke et ”forløb”. Det er mig der deler min proces og håber at du vil dele din, så vi sammen kan udforske hvad det gør ved os.

Tankerne bag deler jeg i videoen her:

Det provokerer mit ego ad helvede til at jeg synes jeg skal dele det med dig, for så synes der ikke rigtig at være nogen vej udenom, men det må jeg så kærligt tage mig af undervejs.

Her er hvad jeg kommer til at gøre i april:

– Jeg vil (fortsat – jeg har gjort det siden februar) meditere 1 time om dagen. Det foregår oftest i stilhed. Der er ikke noget mantra eller nogen særlig teknik – det er bare at lytte til stilheden. Nogle gange bruger jeg en guidet meditation noget af tiden, og så sidder jeg resten af timen i stilhed.

– Jeg kommer til at tage udrensningskuren (kosttilskud) Cleanse & Restore fra doTERRA. Ja, det er noget du kan købe gennem mig, og det er du meget velkommen til hvis det kalder, men det bliver ikke noget krav eller fokus i gruppen. Men når jeg lige har valgt april, er det fordi jeg deltager i dét forløb i en anden gruppe. Det plejer i sig selv at være fantastisk, men denne gang føler jeg mig altså kaldet til at kombinere det med mit eget eksperiment. Her kan du evt. se en kort video om hvad jeg fik ud af det sidste år: https://www.instagram.com/tv/CPgLkyPhnmn/

– Jeg vil holde op med at gøre alt det jeg gør for at undgå at gøre noget andet – altså droppe mine afhængigheder. Det kan være noget bestemt mad/drikke, spil på telefonen, formålsløs scrolling på Facebook m.m. Og så bliver der for mig også en økonomisk – eller måske generelt en energimæssig – udrensning: Hvad bruger jeg mine penge på? Er det nærende for mig? Hvad bruger jeg min tid på? Hvad fylder jeg i min krop? Og ikke mindst: hvorfor? Hvornår prøver jeg at undgå forbindelsen til mig selv?

Når jeg holder op med alt det – hvem er jeg så?

Svaret har vi forhåbentlig d. 30. april. 😉

Kom med i gruppen her: U-afhængig i april – 30 dage uden dulmeri

 


Hvis du vil have den kropslige udrensning og genopbygning med, kan du købe Cleanse & Restore her:

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.