Hvem er du utro?

Jeg håber du har hørt om bogen ”Hvem er du utro? – en anderledes bog om kærlighed og utroskab”, for den har jeg skrevet, og jeg synes du skal læse den. Det skal du fordi utroskab er noget der berører os alle, men vi vil helst lade som om lysten til andre end vores partner ikke eksisterer.

Min teori og erfaring er at hvis vi kan komme ud over den misforståelse at lysten og kærligheden til andre er ødelæggende for vores parforhold, så vil vi opdage at den er ganske berigende når vi vælger at være ærlige om den. For vi har den alle. Nogle vælger at lægge bånd på den, andre udlever den i hemmelighed. Og det er uærligheden der skiller os ad – ikke lysten.

Jeg betragter mig selv som polyamorøs, hvilket vil sige at jeg lever et kærlighedsliv uden hemmeligheder, uanset om det måtte indebære flere sideløbende parforhold.

Hvad enten du nu tænker at det er helt utopi og måske endda forargeligt, eller du synes det lyder tiltalende, så er min bog skrevet til dig.

Køb Hvem er du utro? som rigtig bog
Omslag: Hvem er du utro?
Køb Hvem er du utro? som e-bog
Køb Hvem er du utro? som lydbog

Jeg har endnu ikke selv forfattet flere bøger, men jeg har oversat et par stykker. De vil interessere dig hvis du tænker over om der mon er et liv efter døden. Læs mere på Forlaget Uforklarbars hjemmeside (det er mit forlag).

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook