Feder det at trække vejret?

For både 10 og 20 år siden gik jeg meget op i at tabe mig. Uanset hvor lidt jeg vejede (som dog aldrig var for lidt), syntes jeg at jeg var for tyk. Jeg har vejet 13 kg mindre end jeg gør i dag, og følt at jeg godt liiiiige kunne smide et par kilo mere. I dag vejer jeg 75 kg, og selv om jeg sundhedsmæssigt godt kunne trænge til at smide 5 af dem – og sikkert også de 10 hvis det skal være helt ideelt – så har jeg det bedre i min krop end nogensinde før. Jeg ser på den i spejlet og er glad. Og jeg har aldrig fået så mange komplimenter for den i mit liv. På trods (eller på grund?) af at jeg altså er en buttet kvinde med appelsinhud. DET skulle jeg da lige have vidst da jeg som 17-årig troede at 2 kg betød alverden i forhold til at være lækker!Tilsyneladende er der andre end mig der godt kunne trænge til at få det at vide. Jeg er nemlig lige faldet over dette spørgsmål i I Forms kostbrevkasse på nettet:

Feder sukkerfrit tyggegummi?

HVAD?? Hør nu her, moster (ja, jeg gætter på at du er kvinde)… Hvis du er derude hvor du bekymrer dig om om dit sukkerfri tyggegummi – som sikkert er den eneste “last” du tillader dig – feder, så er du altså derude hvor du skal begynde at overveje om du overhovedet lever! Du mangler jo noget interessant at gå op i, kære ven! Du skulle i stedet stille spørgsmål som:

Er jeg glad?
Beskæftiger jeg mig med noget meningsfyldt (for mig!)?
Kommer jeg tilstrækkeligt meget ud blandt interessante mennesker?

Og stil dem gerne under indtagelse af den største flødeskumskage du kan finde hos konditoren! Dyrk noget motion der får et smil frem på dine læber. Fuck fedtforbrænding! Fokuser på at træne den muskel der sidder midt i brystet på dig og som pumper lidt ekstra når du er lykkelig! TRO MIG – lykken sidder ikke i dine fedtceller. Den sidder i dit hjerte og i din hjerne. Den sidder i hvad du tror om dig selv om din omverden. (Og slet ikke i hvad de og den tror om dig!)

DET ER FUCKING LIGEGYLDIGT OM SUKKERFRIT TYGGEGUMMI FEDER! Find ud af hvad der virkelig betyder noget for dig. Og hvis det ER det der virkelig betyder noget for dig, så lov mig at opsøge en coach, en psykolog, en terapeut, en healer – hvem som helst der kan få dig på andre tanker. For det er i så fald ikke din kropslige sundhed der er i fare – det er din mentale!

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

2 thoughts on “Feder det at trække vejret?

  1. Ja, det er utroligt, og for mig et udtryk for manglende selvværd ud over det rimelige.
    Men, dit indlæg fik mig til at tænke på et russisk forskingsprojekt jeg læste om for et par år siden. De havde målt sig frem til, hvor mange kalorier man forbrænder ved at tygge tyggegummi. Kan ikke huske resultatet af forskningsprojektet, og er også rimelig ligeglad. For er man først derude hvor man tygger tyggegummi for at tabe sig, så er alt håb ude.

  2. hahaha. Nu har jeg selv tabt mig 16 kg med Weight Watchers og ved hvordan det er at sidde og tælle point osv, men jeg ville også leve livet, så der var nogle ting jeg ikke talte, alkohol. Ikke fordi jeg er den store drikker (hader øl og drikker kun vodka, er faktisk lidt kræssen hvad det angår) men jeg ville stadig have lov til at tage i byen med mine venner og have det sjovt og ikke skulle sidde og tælle point for hvert glas jeg drak når jeg var til fest. Og jeg tabte mig alligevel uden problemer. Man skal bare tænke over hvad man spiser og spise 1 burger istedet for 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.