Gad du høre på din chef i to timer i din fritid?

Jeg gad godt! Min chef er nemlig et ualmindeligt inspirerende menneske! Desværre er han flyttet til USA, så jeg hører ikke så tit hans engleblide røst længere, men så er det rart at der findes mennesker som Jette Harthimmer der har lavet et interview med ham og udgivet det som podcast på hendes hjemmeside.

Manden jeg arbejder for, hedder Martin Thorborg, og vil du gerne høre ham tale i to timer om iværksætteri og det at leve et liv der rækker langt ud over tv og leverpostej, så hør Jettes Claircast.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.