Pakkeleg

Dette blogindlæg er en del af en pakkeleg der startede i februar på Lars Bachmanns blog om søgemaskineoptimering. Lars sendte en pakke til Michael Oxkjær som nu har sendt en pakke til mig – som nu gerne vil have lov at sende en pakke til dig (måske), hvis du vil være med. 🙂 Men det kan du læse mere om længere nede. Først må jeg hellere fortælle om den pakke jeg fik i dag!

Jeg har allerede fortrudt at jeg pakkede den ud. Altså ikke at jeg tog den ud af papiret, og heller ikke at jeg tog den ud af sin egen emballage. Men at jeg pakkede den SÅ meget ud som jeg gjorde. Den fyldte nemlig ikke så meget da jeg fik den, men… ja… jeg kan lige så godt indrømme det: Jeg har splittet den ad, og nu er den bare en gang rod! Se selv videoen her:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Jeg elsker faktisk den slags puslespil, men for pokker, jeg har ikke tålmodighed til at samle dem! Heldigvis følger der en løsning med – ellers er jeg sikker på at alle klodserne ville ende i en plastikpose i en skuffe… (Men jeg har faktisk været ude for sådan et hvor de havde vedlagt en forkerte løsning – oh skræk! :-o) På den anden side kunne det være jeg skulle udfordre min hjerne lidt – det trænger den vist til. Den har nemlig ligget i dvale hele weekenden: Jeg skulle liiiiiiige se et enkelt afsnit af Matador på DR.dk lørdag aften, og nu er jeg nået til afsnit 17…

Nu må jeg se hvad jeg kan finde på til den næste deltager i pakkelegen. Skal det være dig? Reglerne for pakkeleg er ret simple, og de kommer her:

<- start copy ->

Regler for pakkeleg:

Når du modtager en pakke skriver du et indlæg på din blog med overskriften “Pakkeleg”.
Tag eventuelt et billede af den pakke du har modtaget, og skriv lidt om den (Brug gerne din fantasi).

Kopier denne tekst inklusiv <- start copy -> og <- end copy -> i bunden af dit indlæg, så de næste også kan læse reglerne på din side.

Opfordr dine læsere til at deltage i pakkelegen ved at de skriver en kommentar på indlægget, om at de gerne vil deltage. Når du syntes der er nok tilbagemeldinger, vælger du en af dem der har kommenteret, og sender en pakke til vedkommende. Pakkens værdi skal være på mellem 100 og 200 kroner.

Når modtageren har fået pakken, skriver du modtagerens navn på listen nedenunder, samt et link. Den du så har sendt en pakke til kopiere igen denne tekst i sit blogindlæg og nu er dit navn og URL tilføjet listen, og sådan fortsætter vi indtil nr. 10 modtager en pakke. Nr. 10 sender så en pakke til nr. 1 på listen.

På den måde har vi alle fået en pakke, og forhåbenlig haft lidt sjov med det.

1. Lars Bachmann – www.larsbachmann.dk/pakkeleg.html

2. Oxkjær – blog.oxkjaer.dk/pakkeleg-21.html

3. Anja Lysholm – anjalysholm.dk/pakkeleg-53.html

4. Thomas Lindby – thomaslindby.dk/pakkeleg

5.

6.

7.

8.

9.

10.

<- end copy ->

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

13 thoughts on “Pakkeleg

  1. Hvis du nu lover ikke at sende klodserne videre, vil jeg gerne deltage i spøgen.

  2. Hahaha… Genial gave… Og kun en lille smule ond :o)

    Jeg vil stadig gerne deltage… Under alle omstændigheder holder jeg øje med de forskellige pakker – det er jo ganske underholdende.

  3. Nu har jeg trukket lod (jeg har ingen video af det ligesom Oxkjær, så I må stole på at det er gået rigtigt til), og næste deltager bliver *trommehvirvel*… THOMAS!
    Så må jeg på pakkeshopping en af dagene. 😀

  4. JUBIIII!! Selvfølgelig stoler vi på at det er gået rigtig til Anja!! Ja ud og shop med dig, så vil jeg vente spændt ved min brevsprække så længe;-)

  5. Pingback: Anja Lysholm » Blog Archive » Jeg har fået et tag i hovedet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.