Jeg er åbenbart helt blank når det gælder mænds interesse

Jeg hører Amy Schumers selvbiografi mens jeg pakker min lejlighed ned, og jeg har lige hørt en sætning jeg virkelig kan identificere mig med:

“Sådan har det været hele mit liv: Jeg går altid ud fra at mænd bare ser mig som en af gutterne. Så når en af dem er interesseret i mig som kvinde, er jeg helt forbløffet. Med tiden er jeg kommet lidt af med den dårlige vane, men den er ikke helt væk.”

Det kunne have været skrevet af mig, og de få jeg har prøvet at formulere det til, har kigget skeptisk på mig og ikke helt forstået det. 

Jeg har efterhånden ikke tal på hvor mange mænd (okay, nu lyder det som om jeg nærmest er belejret, men det skal ses i lyset af min overraskelse gang på gang …) jeg har mødtes med til kaffe og hyggesnak (efter min opfattelse) som enten pludselig midt i samtalen eller under det obligatoriske farvelkram, har vist sig særdeles “interesserede i mig som kvinde”. Ikke på en ubehagelig, overgribende måde (så du behøver ikke have dårlig samvittighed hvis du er en af de mænd og læser dette ;-)), men bare så jeg tænkte “nå, for søren, jeg troede bare vi var intellektuelt på bølgelængde …”. Og det er da smigrende, men det føles simpelthen så underligt åbenbart at være så fuldkommen blank i forhold til interessesignaler. Af samme grund har jeg i øvrigt altid sat pris på hvis nogen har fortalt mig helt præcis hvad de var interesserede i – også når jeg ikke var interesseret i det samme – for så er det nemt at sige til og fra. Subtile signaler fanger jeg simpelthen ikke. Jo, vent, når mænd begynder på en helt tilfældig måde at flette størrelsen på deres penis ind i samtalen (og det gør en del faktisk – gad vide om de selv tænker over det?? 😄) , så begynder jeg at fatte mistanke, men bortset fra det …

Nå, men jeg er glad for at høre at Amy er på samme hold. Og denne note kan så være en advarsel/oplysning til mænd der inviterer sig på kaffe eller får en invitation af mig: Jeg tror temmelig sikkert at du udelukkende er interesseret i min hjerne, så hvis du håber eller tror at jeg er interesseret i andet end din, og vil undgå akavethed senere, så sig det eller spørg mig direkte. 

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

2 thoughts on “Jeg er åbenbart helt blank når det gælder mænds interesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.