Farvel Korsør, goddag Førslev

Jeg havde faktisk helt glemt at jeg sidste år havde skrevet de her indlæg om at savne et sted at slå rødder og om at savne fast grund under fødderne, men det er dejligt at læse dem nu og kunne skrive at der er fast grund på vej.

Eller ja, det ved man jo aldrig: For tre år siden flyttede jeg til Korsør, og jeg var umiddelbart skideglad for det. Men der var alt muligt galt med den flytning. Der var skæv kommunikation med flyttefirmaet, jeg var stort set alene om det hele, flyttede langt væk fra familie og venner, havde en ubærlig støj i min lejlighed lige fra første nat (et problem der først blev løst 2½ år efter), og det var ikke særlig nemt at få et netværk her som det var i København. Og med det i baghovedet er det måske ikke så underligt at min store glæde ved Korsør stille og roligt blev forvandlet til en følelse af ensomhed og rodløshed.

Men nu flytter jeg igen, og jeg tror på at denne gang er anderledes. Der er en helt anden energi bag. Følelsen af at bevæge mig mod noget nyt – ikke væk fra noget gammelt. Jeg flytter ned til gode venner (da vi begyndte at tale om det, var de kun gode bekendte, men nu spirer et varmt og nært venskab i formodningen om at vi skal bo tæt i mange år), jeg får glædesbobler i maven ved tanken, jeg flytter på landet, hvilket jeg har savnet siden jeg boede på Orø for mange år siden, og … jeg kan næsten ikke stoppe igen. Der er så meget glæde ved det her skridt at jeg ikke kan forestille mig at det ikke bliver godt. Der er masser af medvind hvor der sidst var modvind.

Men Førslev??

Folk der kender mig eller har været på kursus hos mig for nylig, ved at jeg ledte efter et sted at bo omkring Roskilde. Der har jeg før boet, og jeg kunne se mange fordele ved at vende tilbage. Så hvorfor i alverden flytter jeg nu pludselig til Førslev?

Fordi livet – som sædvanlig når jeg planlægger noget – pludselig kom med et bedre tilbud. Og jo, jeg kommer så stadig til at bo lidt langt fra mine kære i Nordsjælland, men dog er det lidt tættere på OG tættere på andre dejlige mennesker jeg er bekendt med i området. Og jeg havde mange andre ønsker på listen som bliver opfyldt her.

Jeg skal leje et fint lille hus hos et polyamorøst par. De er dejlige mennesker som jeg deler mange livsværdier med, og jeg glæder mig til et frit og rart naboskab med højt til himlen. Mine workshops vil også få et professionelt løft nu hvor jeg kan holde dem i den fantastiske Førslev Gl. Mølle som ligger lige over gårdspladsen. Det er på tide de kommer ud af min stue og ind i smukkere rammer – ikke mindst med skøn natur at grounde i undervejs.

Så det er forklaringen på at jeg nu rykker et andet sted hen end jeg havde planlagt: Fællesskab, samhørighed, natur lige uden for døren, smukke rammer at arbejde i – generelt udsigt til mere saft og kraft. Og det har jeg virkelig savnet.

Min nye baghave
Min nye baghave
Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Farvel Korsør, goddag Førslev

 1. Kære Anja,
  hvor er det godt at høre du har fundet et sted du kan lide.
  Jeg har flere af dine meditationer og e- kurser, som jeg lytter til med stor fornøjelse og glæde.
  I morgen skal jeg have lavet en bypass operation, så nu bliver der ekstra brug for og god tid til at nyde din klare røst.
  Held og lykke med dit næste ståsted.
  Kærlig hilsen
  Bent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.