Indre og ydre ro

Halvdelen af året er snart gået.

I mit liv er der ro lige nu. Både på det indre og det ydre plan. Jeg har i 2½ år levet i en  lejlighed med konstant irriterende støj fra en nabovirksomhed (hvis du har været på et af mine kurser, har du hørt det i frokostpausen), og i mandags blev her endelig stille. Jeg har næsten ikke ord for hvor befriende det er at bo i stilhed – især når det faktisk var netop stilheden der fik mig til at vælge at bo i Korsør i sin tid.

Sjovt nok (er der en sammenhæng?) kom den ydre stilhed netop som en indre støj i mig havde lagt sig efter at jeg har brugt forsommeren på at gå i dybden med at arbejde med vrede. Måske overrasker det dig at vrede er noget jeg har haft behov for at arbejde med – det overrasker i hvert fald folk der kender mig godt. Men netop os rolige, rummelige typer kan have en tendens til at rumme så meget at bægret til sidst flyder over. Jeg kan kun anbefale at se på om du er en af dem der har sat din sunde, berettigede vrede i skammekrogen – hvis der altså er noget der støjer i dit liv. (Jeg fandt løsningen her – og nej, jeg får ikke noget ud af at reklamere for det; det er kun en serviceoplysning til dig der følte dig truffet.)

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Indre og ydre ro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.