With a little help from my friends

Jeg har lige opgraderet min WordPress til den nye verison 2.5. Det gik nemt og smertefrit takket være Anders Saugstrups gode vejledning inkl. de hjælpsomme kommentatorer. Så nu skal den jo prøves selv om jeg egentlig ikke lige har noget på hjerte i dag som er værd at blogge om (om alt det andet jeg tidligere har blogget om, så er det, må være et spørgsmål om smag). 😉

Der er en ny smart gallery-funktion, så jeg sætter lige nogle gamle skolefotos ind:

Så kan man vist sætte noget video ind. Jeg prøver med et YouTube-klip med verdens mest fantastiske guitarduo:

Sergio og Odair Assad spiller Piazzolla

Lyd er der også mulighed for. Her er nogle syngende høns:

chicken_balk

Jeg aner ikke hvordan noget af det her kommer til at se ud når jeg trykker Udgiv (hvor fa’n sidder Udgiv?? Nåååh, dér…), så det ER vel nok spændende.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “With a little help from my friends

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.