Arbejder du med stress i Korsør-området?

Nogen har fortalt mig at stresscoaches, psykologer og andre der arbejder med stressramte, ofte mangler “noget at henvise til” som kan hjælpe deres klienter med helt konkret at slappe ordentligt af.

Forstået på den måde at de stressramte får at vide at det vil være godt for dem f.eks. at meditere, gå til yoga eller mindfulness, men at det ikke er en del af behandlerens/terapeutens egen behandlingspakke.

Jeg kan google mig til at nogle stresscoaches tilbyder mindfulness-forløb, så måske har “nogen” ikke helt ret, men der er åbenbart forskel på hvad stressramte får af tilbud, så dette indlæg må bare ramme dem det faktisk er relevant for.

For jeg har noget man kan henvise til hvis man gerne vil have en klient til at slappe ordentligt af!

Jeg holder de her Hemi-Sync-kurser som jeg i årenes løb har haft flere stressramte og andre i store livskriser på, og de har alle haft virkelig stor glæde af det. Nogle af dem har fortalt at de for første gang i flere år har mærket deres krop slappe helt af.

Og det var det “nogen” mente jeg burde fortælle folk der arbejder med stress professionelt. Så det gør jeg hermed.

Her er en kort video som fortæller og demonstrerer hvad Hemi-Sync er:

Er du interesseret i at vide mere, eller måske ligefrem interesseret i et samarbejde, så kontakt mig på anja@uforklarbar.dk

Du er selvfølgelig også velkommen til at tilmelde dig et kursus hvis du tænker at det er noget du selv kunne have brug for. Det folk har størst glæde af, er weekendworkshoppen som du kan læse om her: Få adgang til dit fulde potentiale med Hemi-Sync

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.