Det var jo ikke så slemt :-)

Måske læste du mit forrige indlæg om hvor nervøs jeg blev til Ignite Denmark og at det ikke lige gik helt som jeg havde håbet og planlagt hjemmefra. I dag kom hele baduljen så på YouTube, og jeg blev faktisk helt nervøs igen bare over at skulle se om det nu så lige så frygteligt ud udefra som det gjorde indefra. Og det gjorde det heldigvis ikke. 🙂 Jo, jeg siger da for mange øh’er, fumler med mine papirer osv., men slet, slet ikke i den målestok som jeg selv fornemmede. Og jeg havde da tilmed overskud til at smile, kan jeg se.

Du kan selv se det her:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Da jeg nu alligevel ærgrede mig lidt over at min ellers så veltilrettelagte præsentation gik lidt i vasken, så har jeg indtalt den på en anden video så du kan se hvordan det hele skulle ha’ set ud:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Så i dag har jeg altså både lært at tingene aldrig er så slemme som man selv føler, OG at man nok enten bør holde sig til oplæsning med så stram en præsentation eller satse, smide noter ad helvede til, kigge på sine slides og forsøge at sige noget klogt der passer til. 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.