Er der noget jeg skal nå?

“Nu er det jo ikke fordi jeg går særlig meget op i alder”, skrev jeg og forsøgte at lyde som om jeg mente det. Men så nem er du ikke at narre hvis du har fulgt med på min blog – jeg ved det. 😉

Jeg bliver 39 i dag, og selvom jeg er elendig til hovedregning, tør jeg godt skrive at det betyder at der nu er et år til jeg bliver 40. Som du kunne læse i forrige indlæg, glæder jeg mig til det. Det har også givet mig den sjove tanke: “Er der egentlig noget jeg gerne vil nå inden jeg bliver 40?”. Og det aner jeg ganske enkelt ikke, men det håber jeg du vil hjælpe mig med at finde ud af. Så altså:

Hvad synes du ikke jeg kan forlade 30’erne uden at have prøvet?

Alle forslag modtages og overvejes med åbent sind. Ikke nødvendigvis så åbent at jeg gør det, men kom frisk alligevel! 😀

(Jeg overvejede faktisk et øjeblik at give mig selv den udfordring at jeg SKULLE gøre alt hvad folk foreslog, og blogge om det, men det tør jeg sgu alligevel ikke ;-))

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Er der noget jeg skal nå?

  1. Jeg er selv 30+ og havde egentlig ikke tidligere sat mig nogle mål for hvad jeg gerne ville opleve eller have ud af mit liv. Men efterhånden som tiden går, så er jeg begyndt at tænke mere over det.
    Hvad skal mit ‘eftermæle’ være, hvordan husker folk mig fremover, er der noget bestemt jeg gerne vil huskes for – hvor har jeg eventuelt sat et fingeraftryk til efter tiden.
    Dertil kommer så også der er nogle ting jeg meget gerne vil nå, inden tiden render ud (som man jo aldrig ved hvornår er…)
    Jeg er nu ikke en af de der aktive der vil foretrække en tur med faldskærm eller andre halsbrækkende aktiviteter – nej, jeg vil hellere have hele min familien med på telttur til Italien, opleve England – som englænderne gør osv.
    Men hvordan jeg får sat mit fingeraftryk – det arbejder jeg stadig på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.