Har du et sted jeg må bo?

Jeg søger lejeboligI 2008 satte jeg min dejlige andelslejlighed til salg. Finanskrisen kom lige da jeg havde taget beslutningen, og den blev aldrig solgt. Fint, for jeg var kisteglad for at bo her, og det lod sig gøre at blive selv om jeg opsagde mit arbejde dengang og troede at jeg var nødt til at sælge. Nå, men krisen er åbenbart ovre nu, for lejligheden blev solgt i går. 🙂

Det betyder at jeg nu mangler et sted at bo fra d. 31/7  [OBS! Jeg har fundet noget midlertidigt og søger nu nedenstående fra omkring november), og jeg vil benytte min blog til at spørge dig der måtte falde over det her indlæg, om du mon har et sted jeg kan bo.

“Begrænsningerne” først så du hurtigt kan klikke væk hvis du ikke kan hjælpe mig (del dog gerne mit indlæg i så fald).

Økonomi: Jeg kan ikke give mere end 6500 kr. pr. måned inkl. forbrug.

Jeg kan ikke købe noget og søger altså kun lejebolig.

Jeg har to søde (inde)katte som jeg skal have med. Bonusinfo: Jeg får altid at vide af mine gæster at “ih, man kan slet ikke lugte at du har kat”.

Jeg har arbejde i København en dag om ugen, så en offentlig transporttid på over 2 timer dertil fra boligen er for lang. Økonomisk set er jeg også begrænset af at det bliver for dyrt hvis jeg bosætter mig uden for Sjælland. Så skal huslejen i hvert fald være temmelig billig. Jeg har ingen bil, så jeg er afhængig af det offentlige.

Jeg har ikke lyst til at leje et værelse hos nogen. Jeg har meget brug for mit private rum, og jeg vil både være en røvkedelig roommate og blive vanvittig af at have en selv.

Ønskerne

Lige nu er jeg sådan set åben for hvad som helst. Ikke fordi jeg ikke har ønsker, men fordi jeg slet ikke er sikker på at jeg ved hvor der er bedst at bo – hvordan ved man det når man ikke har været der? 🙂

Jeg drømmer om noget natur. Ikke noget jeg selv skal passe vildt meget (har ikke grønne fingre), men noget jeg kan gå ture i. Skov og strand, for eksempel.

Jeg drømmer om noget der er forholdsvis tæt på København. Som sagt er jeg villig til en afstand med offentlig transport på op til 2 timer, men jeg foretrækker den dog noget kortere.

Jeg drømmer om noget der er stort nok til at jeg kan holde mine workshops hjemme som jeg gør nu – dvs. et af rummene må gerne være i hvert fald 25 kvadratmeter.

Jeg drømmer vildt meget om noget der har separate erhvervslokaler. Aner ikke om det overhovedet er muligt inden for min økonomiske grænse, men nu handler det her jo om hvad jeg ønsker mig.

Og så drømmer jeg jo altså om at kunne have mine to katte med mig.

Om mig

Jeg er skidesød (siges det) og et roligt menneske. Jeg er ikkeryger. Jeg er 43 år og hverken har eller skal have børn. Jeg spiller ikke høj musik og holder yderst sjældent fest (vi taler hvert 5. år eller sådan noget). Jeg spiller tværfløjte, men ikke i timevis hver uge, og jeg har aldrig fået klager. Jeg er selvstændig speaker og underviser i en slags meditation, og så er jeg ansat en dag om ugen på Regnskabsskolen.

Skriv til mig på anja@efterlivet.dk hvis du kan hjælpe mig. Og hvis ikke du selv kan, er du meget velkommen til at dele mit opslag. 🙂 Af hjertet tak!

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

5 thoughts on “Har du et sted jeg må bo?

 1. Kære Anja.
  Det er jo netop en som dig jeg savner til mit hus på Møn. Og jeg tror jeg har lige det du søger.
  Det er nok lige det der kan kaldes langt nok ude på Lars tyndskids marker, men vi har meget til fælles, også hvad angår ønsket om privatliv.
  Kunne du have lyst til en snak så kontakt mig gerne via http://www.in2nature.dk hvor du kan læse lidt om boligmulighederne på Møn:)

  God Sankt hans fra Ras

 2. Ah, sorry. Overså det med off. Troede bare det skulle være transporttid. Har du kørekort?

  Håber du finder et dejligt sted, men mon ikke. Jeg tænker en lejer som dig må være perfekt for de fleste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.