Hey, energisnylter, slet mit nummer, gider du?

Hey, dig der ringer til mig hver ENESTE fucking dag, nogle gange flere gange om dagen, fra ukendt nummer: Hvad er det ved “hvis du ringer fra ukendt nummer, kommer dit opkald ikke igennem” du ikke forstår? Jeg synes ellers jeg siger det RET tydeligt på min telefonsvarer. Og jeg ved du hører den til ende, for nogle gange lægger du en tom besked bagefter. Så send mig nu for helvede bare en mail hvis du vil mig noget, ikk’?

Undskyld, det er sikkert ikke lige DIG der ringer og stønner og spørger om jeg er en frækkert og den slags intelligente ting, men det kan jeg ikke vide når du aldrig lægger en besked og fortæller mig at du skam er god nok at bruge tid på. Jeg HAR brugt min tid på at være sød og tale med folk der bare ville spilde den på lir, og jeg gider det ikke mere. Derfor møder du min høflige telefonsvarer hvis du ringer fra et nummer jeg ikke kender. Og jeg har erfaring for at folk der vil mig det godt, lægger en besked eller sender en mail.

Så slet nu bare mit nummer hvis du ikke har andre intentioner end at snylte på min tid og energi af gud ved hvilken grund. Og send mig en mail hvis du vil mig noget seriøst.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

6 thoughts on “Hey, energisnylter, slet mit nummer, gider du?

  1. Det skal bestemt ikke undervurderes! Jeg kan heller ikke gå og være rummelig hele tiden.

    Kommer der snart noget potte-kast? 🙂

  2. Ooooh, Jens, snart er jo et relativt begreb 😉 Jeg havde et interview på tapetet, men måtte aflyse den dag vi skulle have optaget det, så nu venter jeg på at vi finder en ledig dag igen – svært med en mand der rejser meget, men det skal nok lykkes! 🙂

  3. Det kender jeg kun alt for godt! Har konstant folk der ringer til mig med enten et nummer, som jeg ikke kender eller med hemmeligt nummer. Det plejer at være sælgere, så nu er jeg holdt helt op med at tage min tlf, når den ringer, og det er hemmeligt nummer, eller et nummer jeg ikke kender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.