Hjælp et stort talent videre

Første gang jeg hørte nu 16-årige Stefan Sand spille klaver, var under Aminotastic for et par år siden. Det var før det første foredrag hvor folk gik og netværkede og fandt på plads i salen, og der lød en dejlig Chopin-cd i højttalerne imens – troede jeg! Indtil jeg stødte på hans mor der nævnte at det var hendes Stefan sad oppe ved scenen og spillede. Jeg tabte kæben! Han var 13-14 år på det tidspunkt, og jeg var overbevist om at det var en professionel jeg hørte.

Siden har jeg begejstret fulgt med fra sidelinjen og klappet af en Youtube-video her og en Youtube-video der – og nu vil jeg dele en med dig sammen med en lille appel:

Stefan har nemlig mulighed for at gå i finalen til Den nordiske Steinway Festival 2012. Dommerne har valgt nogle (ingen ved hvem, så måske er Stefan allerede videre), og de sidste bliver valgt via sms-stemmer. Og det er her du kommer ind i billedet. Jeg vil nemlig gerne hjælpe Stefan med at få så mange stemmer som overhovedet muligt og vil derfor bede dig om at sende 10 sms’er med teksten PIANO 82 til tlf.nr. 1272. Det koster kun alm. sms-takst, så har du et abonnement med fri sms, er det jo ikke nogen udgift. 🙂

Og for nu lige at vise dig at Stefan fortjener finalepladsen, så kommer Youtube-videoen fra mellemrunden her:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Hjælp et stort talent videre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.