Hold nu op, mand!

Skummel mand der gemmer sig

Jeg har før skrevet om det at få skumle opkald fordi (gætter jeg på) jeg skriver om emner som åbne forhold og nøgenhed. De opkald er heldigvis holdt op. Eller også opdager jeg dem ikke længere, fordi jeg kun besvarer opkald fra folk jeg kender eller kan se hvem er. Hurra for smartphone-apps.

Hvad der derimod er begyndt at irritere mig grænseløst, er Facebook-beskeder fra ukendte mænd. Jeg hører heldigvis ikke til dem der får tilsendt pikbilleder i tide og utide, men lige så irriteret jeg kunne forestille mig at blive over dem, bliver jeg over helt “uskyldige” beskeder som et “hej” eller “hej søde” i indbakken.

Jeg skal ikke kunne sige om nogle kvinder møder sådan et hej fra en de ikke kender, med åben nysgerrighed og glæde over interessen fra en fremmed, men jeg kender så vidt jeg ved, ikke nogen af dem. Jeg gør det i hvert fald ikke selv. Tværtimod bliver jeg øjeblikkeligt skeptisk og på vagt. De forvirrer og irriterer mig.

En populær efterfølger til “hej” og “hej søde” er “hvad laver du?”. Jeg ved ikke hvorfor jeg skulle have lyst til at fortælle det til en fremmed (som vel i øvrigt kan regne ud at jeg enten sidder ved min pc eller glor ned i min telefon på det tidspunkt hvor jeg modtager beskeden). Laver jeg noget jeg har lyst til at fortælle fremmede mennesker, skal jeg nok lave et offentligt Facebook-opslag eller et blogindlæg om det. Gør jeg ikke det, kan du roligt regne med at jeg ikke synes det rager dig hvad jeg laver.

Jeg gider i det hele taget ikke smalltalke på skrift med folk jeg ikke kender. Gjorde jeg det, ville jeg logge på en offentlig chat et sted.

Er det nøgenheden der trækker?

Nogle af de “helt uskyldige” beskeder jeg har fået, har jeg vist fået fordi jeg har skrevet om eller henvist til artikler om nøgenbadning. Det giver åbenbart anledning til at tro at jeg gerne fortæller helt fremmede mænd hvor jeg nøgenbader, i et ønske om at mødes med dem der.

Det ER naturligvis muligt at der ER tale om uskyldige beskeder fra generte mænd der synes jeg virker tryg at udforske naturismen med. Er du en af dem, så lad mig fortælle dig nu at det virker uendelig skummelt på en kvinde at få en besked fra en fremmed mand der som det første ytrer ønske om at mødes med hende nøgen. Og det uanset om hun er naturist eller ej.

Henvend dig til Danske Naturister hvis du ønsker at udforske naturismen trygt sammen med ligesindede. De er nogle virkelig søde mennesker, og du bliver helt sikkert taget varmt imod. Lad være med at skrive direkte til kvinder du ikke kender. Det er ubehageligt for dem, og selv om du skulle være den ene undtagelse blandt de skumle, så sætter det dig altså i kategori med dem uanset om det er retfærdigt eller ej.

Hvis du gerne vil i kontakt med en fremmed på Facebook

Skriftlig kommunikation giver andre muligheder end mundtlig. Du behøver ikke skrive “hej” og afvente et “hej” retur som hvis vi stod i en bar og kunne aflæse hinandens kropssprog. Faktisk er dét virkelig irriterende.

Finder du vedkommende interessant og vil gerne mødes, så skriv et pænt brev. Ligesom dengang man skrev breve i hånden. Præsenter dig. Fortæl hvorfor du er interesseret, og hvad du er interesseret i. Har du forventninger til et møde, så skriv dem. Vær bare ærlig. Er det sex, så lad være med at pakke det ind som noget andet. Er det noget andet, så skriv det. Så kan modtageren sige klart ja eller nej til det du har i tankerne. Det er virkelig rart. Og ærligt. Og viser integritet som er super attraktivt. Skriv for fanden hvad du vil, så modtageren ikke skal gætte og spilde sin tid.

Og er du en mand der skriver til en kvinde, så vid at du er oppe imod skumle kønsfæller med skjulte hensigter, og at vi kvinder (i hvert fald denne her) er virkelig trætte af pis.

Gør dig lidt umage, skriv grundigt, og skriv med det samme hvad din hensigt er. Eller bliv væk fra min indbakke.


P.S. Er du en af de dér mænd, gider du så ikke lige tjekke mandekursus.dk Du har brug for det, og det har kvinderne i dit liv også.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Hold nu op, mand!

  1. Det er ikke kun kvinder, der oplever sjove reaktioner, når man tillader sig at arbejde med noget nogle opfatter som ‘frækt’. Da jeg startede med at skrive om sex på såvel Løst og fast om sex og samliv og Analguiden var der fnisen i hjørnerne blandt nogle venner over, at jeg bevægede mig ind på dette område. Som om man skulle være formelt uddannet som sexolog for at blande sig på dét område.

    Screw that! 🙂

    Apropos beskeden ‘hvad laver du?’, så er det jo i samme boldgade som de fantasiløse mennesker som i over halvdelen af deres beskeder skal vide hvor en trøje eller kjole er købt henne, når de skriver en kommentar på Instagram. Det er altid de samme mennesker, som efterlader beskeder, som får mig til at tro de bare har gemt fire-fem autobeskeder de skyder af.

    For at sige det ligeud, handler det nok om, at det er blevet for nemt at skrive den slags, og i takt med det, så får selv de dovne et lille talerør. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.