Husk din egen autoritet

Jeg mærker noget vågne i mig i disse dage.

Jeg har holdt pause med mine workshops i længere tid, og jeg har ærlig talt ikke vidst om jeg ville få lyst til at holde dem igen. Jeg har længe søgt en ny form, og jeg venter stadig på at den lander. Men det jeg begynder at mærke nu, er vigtigheden af dem. At jeg ikke må holde op. “Må” på den måde at forstå at de kalder indefra. Højt!

Som verdens tilstand er lige nu (Corona-krise), vælter det ind i vores newsfeeds alle vegne fra: Det hele er en hoax! Bill Gates vil sprøjte overvågningsudstyr ind i os med livsfarlige vacciner! Rolig, der er styr på situationen. Bliv hjemme. Gå ud, og bliv smittet hurtigst muligt. Trump er en frelser. Trump er narcissist. Obama var en reptil. Nåååh, så er anti vaxxers nok stille, hva’? Regeringen handlede alt for sent! Regeringen skal bare se at få åbnet igen! Coronaen vil lære os noget. Det bliver godt igen. Det bliver aldrig det samme igen. Det er jo bare en influenza. Corona findes slet ikke. Lyt ikke til mainstream media. Lyt ikke til fake news. Mainstream media ER fake news. Min læge siger … Jeg hørte en amerikansk biolog sige … Min spirituelle lærer sagde … Min guru kanaliserer det hvide broderskab, og de siger … Ifølge videnskaben … Det er pseudovidenskab! Hvem vil holde fredagsbar på Zoom?”

… eller er det bare hos mig? 😉

Det har aldrig været vigtigere at holde fast – og det har samtidig aldrig været vigtigere at give slip. Holde fast i os selv og give slip på det der ikke tjener vores højeste gode.

Meditation er ikke bare et godt sted at starte – det er et godt og vigtigt fundament i en omskiftelig og forvirrende verden. Og alle kan meditere – det er ikke noget for de få udvalgte. (Tror du ikke du kan, så tag noget Hemi-Sync i ørerne, og mærk hvor nemt det er.)

Jeg fornemmer mange give deres autoritet fra sig nu. Blive opslugt af de ydre fortællinger. Og uanset om det er i frygt eller begejstring for verdens tilstand, er det stressende for krop og sind.

Og derfor kalder mine workshops på at jeg holder dem igen. Fordi jeg bekræftes i vigtigheden af at vi lærer at udforske bevidstheden selv. Bevidstheden – altet – det store rum som alting foregår i. Det er vigtigt at vi lærer at at finde vores egne svar når de andres går i tusind retninger.

Jeg underkender ikke andres sandhed, og jeg elsker selv at se videoer og høre lydfiler der bekræfter og understøtter mine egne fornemmelser og viden. Men hvis jeg fortaber mig så meget i andres sandhed at jeg glemmer at mærke efter om det også er min, så er jeg på afveje. Og så er det tid til at lægge mig ned med mine hovedtelefoner på, lukke den ydre verden ude og bevæge mig ind i min indre – der hvor mine egne sande svar ligger og venter på at jeg hører dem. Kun på den måde kan jeg navigere trygt i verden.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.