Jeg har savnet dig!

Mit ovenlysvindue i Korsør
Jeg bor et dejligt sted med højt til loftet – og et fantastisk ovenlysvindue

Du godeste, det er snart et halvt år siden jeg har blogget her! Og jeg savner det – og dig der læser med. Så det her indlæg er dødkedeligt og kort. Det er bare for at fortælle at jeg lever endnu og har det godt.

Jeg er flyttet (igen) – denne gang til en permanent lejlighed. Jeg fandt stedet jeg gerne ville slå mig ned: Korsør! Det er langt fra København og langt fra (de fleste) venner og familie, men jeg ELSKER at bo her.

Det MÅ simpelthen blive det nye sort at slå sig ned her. Kom, for pokker! Jeg bor praktisk midt i en by med 5 minutter til alting, og samtidig er her helt stille. Nogle vil sige at Korsør er en død by, men så vil jeg sige at dens efterliv er pragtfuldt!

Jeg har ti minutters rolig gåtur ned til Storebælt med vidunderlig udsigt, og jeg glæder mig helt vildt til det bliver varmt nok til at sidde ved vandkanten med et glas vin og nyde aftenlyset og solnedgangen.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

2 thoughts on “Jeg har savnet dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.