Hvor kommer dit (negative) kropsselvbillede fra?

Jeg er meget enig med hende her:

Jeg fortalte for nylig i et interview til Femina (udkommer vist snart) at mit dårlige kropsselvbillede opstod via klassekammerater, veninder og slankekure derhjemme. Jeg kan på intet tidspunkt huske at jeg har haft det dårligt med min krop “af mig selv” – før der var andre der f.eks. tog fat i deres egne folder på maven og sagde noget grimt om dem, og jeg konkluderede at så måtte mine større folder jo være endnu grimmere. Eller at en veninde udbrød et stort gisp over hvor meget mine bryster hang.

Jeg husker ikke at jeg nogensinde har sammenlignet mig med kvinder i ugebladene. De påvirker sikkert også en på et mere underbevidst plan, men jeg tror vi helt almindelige mennesker påvirker hinanden meget mere.

 

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.