Lær at kommunikere med afdøde

Jeg kan ikke reklamere kraftigt nok for denne her workshop. Ikke bare fordi jeg selv arrangerer den, men fordi jeg VED at den bliver pissespændende og givende og sparker røv! Jeg har deltaget i den to gange før, og jeg glæder mig til at gøre det igen. 14 deltagere er vi foreløbigt oppe på, og der er stadig plads til dig. Hvilken workshop? tænker du måske – og det ville ikke være så underligt, for jeg har ikke fortalt det endnu. 😉

Bruce Moen er en umiddelbart ganske almindelig amerikansk ingeniør . Men hans virke er ikke så almindeligt.  Han holder workshops over hele verden hvor han lærer folk at finde deres egne beviser for at der er liv efter døden. Altså ikke noget med at der sidder en guru og fortæller dig hvordan tingene hænger sammen, og så kan du vælge at tro ham eller lade være. Næh nej, du får selv fingrene ned i bolledejen, om jeg så må sige. Han viser dig hvordan du nemt selv kan kontakte en afdød, og så kan du ellers selv hive beviserne hjem i form af meddelelser om ting du ikke havde en chance for at vide noget om, hvis ikke du altså lige havde talt med den person. Ret blæret. Og både nemt og svært på en gang. For det er så nemt at man har svært ved at tro det.

Vil du prøve? Så læs mere om workshoppen her: http://uforklarbar.dk/viden-om-efterlivet-med-bruce-moen og tilmeld dig. Flere kommer langvejs fra (Thailand og Spanien!) for at deltage, så jeg vil ikke høre den undskyldning at det er for langt væk fra Jylland. 😉


Ovenstående workshop er ikke længere aktuel, men nu kan du lære selv at kontakte afdøde med min vejledning og guidede meditation som du finder her:

Afdødekontakt - du kan selv

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

14 thoughts on “Lær at kommunikere med afdøde

 1. Hej Anja

  Tusind tak for en rigtig spændende første dag på workshoppen til dig og Bruce, jeg glæder mig rigtig meget til de næste fire.

  Kh Pia

 2. Hejsa Anja

  Faldte over dette site efter en grundig gang søvnlammelse søgning. Jeg er super “plaget” af denne tilstand og skal nu undersøges for narkolepsi, dog er det eneste symptom!!??? Men om end andet er synes jeg det er fedt ikke at være alene med dette syndrom. Jeg vågnede så sent som idag 3 gange i træk og var ude af stand til at bevæge mig overhovedet. Kunne se alt og høre alt, føler altid der er nogle til stede men kan ikke kontakte dem eller se dem!, sært. Men har også tit haft totale ud af kroppen oplevelser med et fugleperspektiv på min egen krop i søvn,efterfulgt af denne søvnlammelse med end indædt kamp for at vågne!..

  Fedt site du har.

  Vh Christian Hansen

 3. jeg er en af dem der kan kommunikere med de afdøde og jeg kan give svar på folks fremtid og deres tidligere liv jeg kan faktisk alt ,men jeg ved ikke hvor jeg skal henvende mig for at bevise det… hvis der er nogen der har interesse er de velkommen til at prøve …..hilsen anette

 4. Heej jeg har lige læst om at jeg selv kan få kontakt til afdøde jeg mistede for 1/2 år siden min forlovede i en trafikulykke han var mit et og alt min første kæreste en af de få jeg havde turde åbne mig for og stole på
  Jeg savner ham ubeskrivelig meget og kan på ingen måder se hvordan jeg skal leve et liv uden ham jeg skal bare have kontakt til ham på en eller anden måde

  Jeg kan se det er længe side dette kursus eller hvad der er har kørt jeg ville bare høre om det er noget der stadig er for jeg er desperat for snart at få kontakt til ham

  Tak på forhånd 🙂

 5. Hejsa.rnJeg skriver fordi jeg med det samme trak mig da jeg læste din kommentar o m at du ikke ville høre undskyldninger om at det var for langt væk. Da nogen kom fra fx spanien? ok ærligt, det undre mig blot hvordan du kan være interesseret i at mennesker møder op på baggrund af en evt. påduttet dårlig samvittighed om at de ikke må syntes det er for langt væk. Intet menneske er ens, nogen syntes ikke spanien er langt væk og nogen syntes at bornholm er langt væk, men den plads til menneskelig unik forskellighed er der “læst” ikke plads til i dit univers, idet du ikke vil høre undskyldninger om at det er for langt væk. Øh det virker i min verden ret manipulerende. Ja min tillid til dig den røg sig en tur der. Det er lidt lige som gud i bibelen. Du må ikke,,,,,,Forslag….Hold Jer langt væk, den ægte vare hvad end den måtte være og den ægte sandhed som intet menneske kender ad naturlige årsager men kun kan gisne om stiller vel ingen krav til hvad du som menneske er i stand til at bidrage eller deltage med ud fra din situation og stiler dig dermed ikke til regnskab. Modsat stiller den ægte sandhed krav som Lysholm gør her, kan man vel med rette spørge sig selv om hvad denne “sandhed” så kan finde på at stille af krav, når man engang kommer på den anden side? Set i det perspektiv er der vel ingen der ved deres fulde fem ønsker en anden side, hvor frihenden til et frit valg er begrænset af en der står og siger : Jeg gider ikke høre undskyldninger om……!!!!! Så hvis Anja er repræsentant for noget efter livet så håber jeg virkelig at jeg aldrig kommer der 😉

 6. Hej Katja.

  Uha, jeg er godt nok ked af at du opfatter det sådan. Nu ved jeg godt at internettet svømmer over af smilyer, men denne her 😉 i slutningen mente jeg faktisk – det var absolut ment med et glimt i øjet. (Måske mener du også den til sidst i din kommentar så jeg lige nu tager din kommentar alt for alvorligt?) Jeg kunne ikke drømme om at manipulere nogen til at dukke op. Og så jo – jeg sælger jo noget, og salg er vel en form for manipulation uanset hvor pænt man gør det. Men ligefrem at give folk dårlig samvittighed over at de ikke har mulighed for at komme langvejs fra, har jeg ingen interesse i. Det var såmænd bare et lille, sjovt (i hvert fald var det sådan ment) puf til dem der “altid” skriver at noget foregår for langt væk fra Jylland, for det syntes jeg blev morsomt når jeg fik tilmeldinger helt fra Spanien og Thailand. Jeg ved skam godt at der kan være for lang afstand alle steder hen hvis man ikke lige har muligheden. Det var på ingen måde ment som at man bare skal tage sig sammen og komme af sted.

  Kærlig hilsen
  Anja

 7. Hejsa Anja.
  Ok, det har ikke været din mening. <men har du tænkt over at det er sådan det måske kan opfattes af nogle? Menhvorfor dog komme med sådan en kommentar med et glimt i øjet, Hvad er dit formål, hvad er det du prøver at formidle til andre? Hvorfor siger du sådan noget, hvis du iøvrigt overhovedet ikke mener det, ? du skriver at det er ment som et puf til dem der altid skriver at alting er for langt væk fra jylland fordi du syntes det er morsomt når du får tilmeldinger fra spanien og thailand. Betyder det at du sidder hjemme og hygger dig med en griner over de søde mennesker der bare ikke orker at tage til det sted hvor dette arrengement nu holdes. Eller har du et formål med den puffer. Hvorfor puffe!!!!? Kan du ikke bare respekterer at de i deres liv lige nu bare ikke kan se muligheden for at rejse den tur det nu er? Helt ærligt kan du ikke få øje på det selv? Jeg kan personligt ikke få øje på meningen i dette. Måske du ville have opnået langt større tillid hvis du havde skrevet, hvor er jeg glad for at i trods alt melder ud at det er for langt væk, jeg håber på at se jer en anden gang, I skal vide at i altid er velkomne.
  Men for mit eget vedkommende her i livet har jeg lært. Ingen mennesker kender sandheden heller ikke dig Anja 😉 og ingen mennesker er "Gud" Det er et ret vigtig at huske at alting er formodninger om hvordan tingene hænger sammen, de der ikke har været istand til at tænke den tanke har desværrer ofret deres liv til andre dødelige med fuld tillid til at denne dødelige var "Gud". Trist.

  1. Hej Katja

   Nu er det svært at forsvare/forsvare noget jeg skrev for 4 år siden. Jeg kan ikke se noget galt i at bruge humor, selv om nej, ikke alle har samme humor (tydeligvis), og nogle vil ganske givet misforstå. Jeg kunne godt tænke vildt meget over det, men skulle jeg tænke over hvordan ALT kan opfattes (nogle vil synes jeg er for spirituel; nogle vil synes jeg ikke er spirituel nok; glemmer jeg en smiley, tror nogle jeg er sur; sætter jeg en, tager nogle mig ikke alvorligt osv. osv.), så er jeg ikke længere mig når jeg skriver, og jeg gider ikke bilde folk ind at jeg er en anden end jeg er.

   Nej, jeg sidder ikke hjemme og griner af folk, og skriver folk direkte til mig at de ikke kan komme fordi det er for langt væk, så får de hverken et puf eller en sviner – ikke engang i tanken. Man kan godt (i min verden) lave en joke om noget i et blogindlæg eller puffe og samtidig respektere folks beslutning på alle planer. Lige denne her tror jeg (det er som sagt 4 år siden) kom af at jeg i mange forskellige sammenhænge stødte på en del jyder der skrev “ih, hvorfor foregår alt bare i København?” – men ting foregår nu engang der hvor nogen arrangerer dem, og sidder man og venter på at andre skal arrangere noget for en, så kan man vente temmelig længe. Vil man have noget til Jylland, så kan man arrangere noget i Jylland. Jeg hev selv Bruce Moen til København fordi jeg gerne ville opleve ham igen, og når der nu ikke var andre der arrangerede noget, måtte jeg jo gøre det. Jeg kommer hjertens gerne selv til Jylland (eller andre steder) og arrangerer gerne workshops med ham hvor der måtte være interesse, men det kræver at nogen hjælper mig, for jeg bor der ikke selv. Så den kommentar om at “jeg ikke gider høre undskyldninger om at der er for langt, når folk nu kommer helt fra Spanien og Thailand” var dels et udslag af det, dels helt almindelig “ej, det er da pudsigt at nogle kommer SÅ langt væk fra, og andre synes der er langt fra Jylland”. Ikke andet.

   Jeg har fuld respekt for at der kan være for langt for nogle. Jeg synes selv der er for langt til mange ting der foregår i verden – enten fordi jeg så ikke har tid, råd el.lign. Alligevel bliver jeg ikke sur hvis nogen skulle joke med “at jeg da bare kan tage mig sammen og komme af sted”. “For langt” og “for dyrt” er i øvrigt altid relative begreber.

   Jeg bliver nysgerrig efter hvad der får dig til at reagere så stærkt på den ene sætning i mit indlæg? Du skriver selv “Det er et ret vigtig at huske at alting er formodninger om hvordan tingene hænger sammen” – det må vel også gælde formodninger om hvad andre mener med de ord de skriver? Jeg formoder altid at folk har de bedste intentioner.

   K.h.
   Anja

 8. Hej Anja.
  Og jeg undre mig over at du bruger så megen spalteplads på at forsvare din malplaserede kommentar, istedet for at erkende at også du kan lære noget her i livet!!! At læse af det du skriver kunne man opfatte det som om at du gerne vil fremstå som et væsen der har løsningen på livet og døden og i kraft af blandt andet dette, men også din kommentar, som jeg har påpeget, kunne det se ud som om at du mangler almindelig menneskelig psykologisk indsigt og respekt for individet? Du skriver at du ikke mente det med at du ikke gad at høre dårlige undskyldninger men har ikke svaret på hvorfor du så skrev det!!!?? Ud over at du ikke mente det. Men hvorfor skrive noget du ikke mener. Logisk sans for alle er vel at det er da for dumt. Det i sig selv er da enormt utroværdigt!

  Jeg tror at du er et menneske som søger efter en sandhed og i denne søgen finder du din egen sandhed det som giver mening for dig, hvilket du så beklageligvis ønsker at gøre til andres sandhed også og i denne mission bliver du desværrer hverken bedre eller værrer end diverse fundamentale sekter nemlig en der pådutter andre normer og regelsæt for hvordan de skal og må agerer. Hvis du havde haft mere magt end bare Anja Lysholm, ja så havde du måske nok brugt andre vendinger og måske metoder end at : jeg gider ikke høre undskyldninger om at det er for langt væk. Ja du må undskyld mig jeg kan ikke lade være med at spørge dig: Hvem tror du du er?

 9. Hej Katja

  Jeg er såmænd bare Anja, og synes ikke jeg kan skrive tydeligere end jeg gør i alt hvad jeg skriver allevegne, at jeg ikke forsøger at gøre min sandhed til andres. Jeg bruger ikke spalteplads på at forsvare min malplacerede kommentar. Jeg forklarer dig hvorfor jeg skrev som jeg gjorde, fordi jeg troede du spurgte for at få svar, ikke for at få ret. Og nu gider jeg ikke bruge mere spalteplads på det. Man hverken kan eller skal være enig med alle, og vi to er det tydeligvis ikke.

  K.h.
  Anja

 10. Kære Katja

  Frygt ej! Hjælpen er nær!

  Hvad der ved første øjekast kan ligne en provokation over et eller andet tilfældigt/ligegyldigt/forældet på nettet, skyldes ofte at afføringen ikke kommer ud det rette sted, og derfor ender på diverse blogs, DR’s klage telefon mv.

  I grelle tilfælde kan en almindelig forstoppelse forveksles med skizofreni, personlighedsforstyrrelse, psykose mv.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Microlax. Det kan købes i håndkøb på apoteket, har et bekvemt indføringshylster og virker mere eller mindre med det samme.

  Link her: http://www.apoteket.dk/Laegemidler/Medicinhaandbogen/MedicineHandbookItemPage.aspx?Id=104

  God bedring, og held og lykke med “projektet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.