Når reklamefilm går helt, helt galt!

Jeg delte denne her video rundt omkring i går, men den har sgu “fortjent” et blogindlæg … Den dukkede op som reklame før en Youtube-video jeg ville se, og hvor jeg normalt skipper reklamerne så snart jeg kan komme til det, var jeg simpelthen nødt til at se denne her færdig så jeg kunne få den del med hvor jeg ville konstatere at den naturligvis VAR en joke. Men det er den tilsyneladende ikke …

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Der er så meget galt med den at jeg ikke ved hvor jeg skal starte. Men lad mig da nævne i flæng … den latterligt glade musik, den kunstige gråd, det lette speak, forretningskvinden med det kolde blik og den skærende stemme  der kigger ind til sidst … Nåh ja, og så er jeg generelt temmelig træt af reklamefilm der starter med “Mød Nina, hun har lige …” eller “Her er Peter, han har lige …”. Find nu på noget nyt! Nå, men det er det allerallermindste problem her.

For fanden, Advodan, I sletter den igen, gør I ikke nok?

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Når reklamefilm går helt, helt galt!

 1. Den er godt nok speciel.

  Jeg har vist den i vores markedskommunikationsklasse. Næsten alle var enige med dig – Den er for meget.

  Ps. Man kan ikke se videoen direkte på siden, der står: “Indlejning er deaktiveret efter anmodning”.

  Vh Søren

 2. Jeg er enig med jer, den er al’ for meget. Men det er interessant hvor grænsen går mellem at forarge og så skabe opmærksomhed..

 3. Budskabet er super, for naturligvis er det relevant at oprettet et testamente uanset hvad. Jeg gad dog godt vide, hvilket markedsføringsfirma der har været inde over denne video og strategien bag.

  Sikke da en masse begynderfejl, som fuldstændig slår benene væk under deres respekt for deres klienter, den menneskelige sorg m.m.. Det er kynisme på høj plan, og håber da også de fjerner den med det samme…

  Håber ikke de har betalt meget for dette arbejde!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.