Nyforelsket i guitaren

Jeg har altid været vild med guitar. Begge mine brødre har spillet guitar siden de var børn, så jeg er vokset op med lyden af både spansk, western- og elektrisk guitar, og jeg elsker det hele! For syv år siden blev jeg kæreste med Gunther som spillede klassisk guitar, og en ny verden af musik åbnede sig i form af det klassiske guitarrepertoire som jeg forelskede mig inderligt i.

Nu er jeg blevet forelsket igen! Ja, altså ikke i en mand, men i en anden slags guitar. Jeg browsede igennem en god ven og jazzelskers harddisk og hørte hvad der lå af musik, og der dukkede han op: Angelo Debarre! Den sidste uges tid er der næsten ikke sluppet andet ud af min højttaler end denne her fantastiske gypsy jazz-guitar. I starten tænkte jeg at jeg hurtigt ville blive træt af genren, men det sker næppe, for hold da kæft, hvor bliver man glad i låget af det!

Prøv selv! Jeg udfordrer dig: vær sur mens du lytter! 😉

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.