Så skal der powerhoopes!

I julegave fik jeg en powerhoop – sådan en stor, tung satan af en hulahopring som dem vi piger legede med som små. Jeg har aldrig været ret god til at køre sådan en ring om taljen, men alle siger at det er meget nemmere at bruge denne her fordi den har mere vægt. Right … Der er bare lige det ved det at man pga. vægten og de buler den har indvendigt, også får gevaldig mange tæsk – bogstavelig talt – når man bruger den, i starten i hvert fald. Og jeg er stadig ikke god til det, så det tager lang tid at træne mig op til overhovedet bare at komme i gang med at bruge den.

Men hey, i denne uge har det været min fødselsdag, og se hvilken gave der lå i postkassen i dag: en dvd med titlen “Træning med hulahopring”

DVD: Træning med hulahopring

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at tage alvorligt fat. For selv om min talje er banket blå, og jeg kun kan holde den forbandede ring oppe i 10 sekunder ad gangen fordi jeg er så vanvittigt slap, så er det skidesjovt. Og sidste år sneg kiloene sig på stille og roligt så jeg nu igen er der hvor jeg ikke synes min krop er så pæn og sund at være i som jeg kunne ønske mig.

Når jeg har været i gang lidt, skal jeg nok fortælle hvordan det går, og om jeg kan anbefale sådan en fætter. Dette indlæg skriver jeg mest for at høre om du mon har nogle erfaringer du vil dele? Er du glad for din hoop? Hvor lang tid gik der før du ikke længere fik blå mærker? Er der ulemper ved træningen? Overraskende fordele?

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

2 thoughts on “Så skal der powerhoopes!

  1. Hej Anja.
    Det lyder som en god og sjov træningsmetode, da jeg tror de fleste husmødre vil finde det sjovt, og samtidigt noget som alle har mulighed for at gøre hjemme i stuen 🙂
    Jeg har selv brugt noget lignende.. Er fan af sjippetov, har bare fået et dårlig knæ, så det kan ikke lade sig gøre mere 🙁

  2. Hej Anja.

    Jeg har selv prøvet sådan en, og det er indeed en sjov måde at træne på – men også hårdt i starten. Mener de indvendige buler er til for at stimulere din mave- og rygmuskler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.