Til grin blandt “gør det selv-folk”

Nogle synes det er fuldkommen latterligt, men jeg er ligeglad. Jeg afskyr rengøring i en sådan grad at jeg ganske enkelt ikke får det gjort tit nok til at mit hjem ikke ret hurtigt bliver en bakteriebombe, og derfor betaler jeg mig fra det! Og ja, jeg bor alene, og ja, jeg har kun en lejlighed, men nej, rengøring bliver IKKE sjovere af den grund! Det er kedeligt, det er tidsspilde, det er et nødvendigt onde! Gab, gab og gab!
Jeg er endda så skør at jeg ikke engang får det gjort sort. 😉 Service-huset benytter jeg mig af, og de skal da lige have en anbefaling med på vejen, for jeg er ganske godt tilfreds.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.