Jeg er flyttet

Jeg sidder udenfor midt i den skønneste gård-idyl på Sydsjælland, nærmere betegnet Bonderup i Næstved. Her er knapt andre lyde end fuglefløjt, en sjælden bil på landevejen og brumbasser i stokroserne.

Mine katte sniger sig forsigtigt, men nysgerrigt rundt og undersøger det hele. De har boet inde i en lejlighed hele deres 8- og 11-årige liv. Her er fugle og insekter og blomster og træer. Og en hund. Intet af det har de mødt før. De ser ud til at nyde det.

Bøllemis møder Mishke

Jeg nyder det også. Jeg er kommet væk fra bylarmen og kan mærke mig selv igen. Det er en måned siden jeg flyttede, og et par uger er gået med at være på Monroe-instituttet i Virginia, så jeg er endnu ikke sådan rigtigt faldet på plads indeni, men jeg har følt mig hjemme her fra første dag.

Gården jeg bor på, er til salg, så jeg kan ikke blive boende her, og det var heller ikke meningen. Så jeg er altså stadig boligsøgende, men jeg har fået et pusterum til at finde ud af hvor jeg egentlig gerne vil bo. Har du et forslag, så sig endelig til. 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Jeg er flyttet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.