10 ting jeg ville gøre hvis et døgn havde 48 timer

Du godeste, hvor er der mange spændende ting at kaste sig over, og jeg synes ærlig talt det er en pine at skulle prioritere. Som jeg før har skrevet, ville jeg nogle gange ønske (nej, jeg ville ej) at jeg bare havde et tv-liv uden nogen passion – det ville være så meget nemmere. 😉 Her er 10 ting jeg ville gøre hvis et døgn havde 48 timer (og jeg stadig kun skulle bruge 8 på at sove – ikke 16!):

1. Oversætte software. Det kribler i mig hver gang jeg ser u- eller dårligt oversatte tekster på forummer, i cms’er og lignende, og jeg får sådan lyst til at hjælpe. I denne weekend har jeg været på WordCamp – en nørdkomsammen for WordPress-brugere og -udviklere – og der fortalte de at man kunne hjælpe med at oversætte softwaren. Det er en af de ting jeg må lade være med pga. manglende tid – æv.

2. Gå i motionscenter. Jeg kan faktisk godt lide at styrketræne, men det er fandme tidskrævende når man også skal lægge transporttid og omklædning til. Morgenløbeture (som jeg netop har genoptaget) starter når man går ud af sin hoveddør, og slutter når man står foran den igen. Ligetil og ingen spildtid.

3. Lave ordentlig mad hver dag.

4. Oversætte flere bøger. Jeg er jo allerede godt i gang med nogle, men jo flere jeg læser, desto flere får jeg lyst til at oversætte.

5. Læse hvert eneste debatindlæg på iværksætterdebatten Amino hver dag og svare på alle dem jeg kunne. Det gjorde jeg engang, og jeg savner gevaldigt at have tid til det.

6. Mødes med familie og venner mindst en gang om ugen.

7. Lytte/meditere mere til Hemi-Sync. Det ved du muligvis ikke hvad er, så du må hellere se min video om det her.

8. Spille tværfløjte hver eneste dag. Jeg spiller både i Københavns Postorkester og i Duo Natura – og så endda lidt solo – så der er riiiiiiigeligt at øve sig på, og jeg får aldrig øvet tilnærmelsesvis nok på trods af at jeg faktisk elsker at spille.

9. Gå lange ture i naturen.

10. Have 20 forskellige blogs om ting der ikke interesserede ret mange andre end mig, bare fordi det var sjovt og hyggeligt. A la den med køerne.

Ha, jeg kunne lave listen endnu længere, men du er sikkert alligevel stået af for 8 punkter siden. 😉 Pyt. I virkeligheden ville jeg sikkert ende med at bruge den ekstra tid på at hyggesove og spille FarmVille på Facebook

Hvad ville du bruge tiden til hvis et døgn havde 48 timer?

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

8 thoughts on “10 ting jeg ville gøre hvis et døgn havde 48 timer

  1. Jeg ville helt sikkert udnytte tiden til at udvikle mine virksomheder, finde på nye koncepter. Læse nogle af alle de bøger jeg har liggende, men som jeg endnu ikke har haft tid til at begynde på endnu.

    Herudover tror jeg også, at det vil være en god idé at sove lidt mere 🙂

  2. Læse flere bøger/tekster, skrive mere – og denne her gør mest ondt: gøre nogle flere ting med min datter 🙁

  3. Jeg tror det er noget alle kender, det med at de gerne vil have 48 timer i hvert døgn. Jeg tror de fleste drømmer om at kunne nå mere end de gør idag. Man skal dog aldrig glemme at nyde livet også

  4. Om man har 48 timer i dag eller 24 i dag og 24 i morgen er vel egentlig ligegyldigt. Det handler vel mere om man gerne vil have nogle ekstra timer uden de grundlæggende behov (søvn/mad), men bare uforstyrret tid.

    Ang. nr. 2 så må du jo bare finde et nærtliggende center (har selv fundet et som ligger ca. 2 minutters gang væk) eller træne hjemme. Man kan få trænet utroligt meget bare ved hjælp af 2 justerbare håndvægte og så evt. en yogamåtte og/eller bænk. Alle de maskiner de har i fitnesscentre er alligevel ikke bedre end træning med frivægte, tværtimod!

  5. Måske egoistisk og kedeligt, men jeg ville bruge min tid på at arbejde endnu mere på at skabe en større passiv indkomst, så jeg ikke ville behøve 48 timer, men kunne nøjes og nyde de 24!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.