Danmarks fedeste legetøjsforretning

Nu har jeg tidligere her på bloggen været inde på nogle ret intime emner, så jeg tillader mig at gøre det igen – I ka’ ta’ det, ikk’? Overskriften hentyder nemlig ikke til at jeg pludselig er blevet begejstret for at shoppe i BR. 😉

Før jul var jeg på en lille julebazar for selvstændige kvinder der havde noget at sælge. Jeg var der med mine bøger, og uden at vide det fik jeg valgt bordet over for den mest besøgte stand på stedet. Der var ganske vist ikke ret mange besøgende udefra, men alle os der udstillede, skulle flere gange liiiiiiiiiiiige over og se hvad hende den friske pige fra Jylland stod og solgte. Hun havde nemlig bordet fuld af sexlegetøj, og jeg skal love for at det er noget der kan samle kvinder og sætte snakken i gang! Butikken bag hed Sinful.dk, og jeg er nødt til at bruge et blogindlæg på at anbefale den, for jeg synes ærlig talt det er et fedt sted at handle.

I mange år var sexlegetøj noget plastikagtigt, stift noget der stank af nyudpakket badebold, og til jer derude der evt. tror at det stadig forholder sig sådan, må jeg altså kraftigt anbefale at tage et kig på de lækre produkter der fås i dag. Det er ikke mange år siden jeg selv blev begejstret for mærket Fun Factory som laver deres ting i et behageligt blødt silikonematerale som også har en god “tyngde” der får det til at føles hmm … naturligt, om jeg så må sige. Og andre fornuftige producenter er heldigvis kommet til siden sidst jeg tjekkede, kunne jeg konstatere den eftermiddag. Nogle af produkterne har godt nok en lidt sær facon til mig – f.eks. tænder jeg altså ikke ret meget på muldvarpe og kaniner – men dem går jeg jo så bare uden om.

Hvad der i øvrigt overraskede mig glædeligt, var at opdage at der faktisk er kommet nogle ret fede produkter til mænd også. Vidste du det? Tjek f.eks. lige disse “blowjobs” (som vi i øvrigt morede os meget med at stikke fingrene i og udbryde “uh”). Og hvis du er mand, så lad være med at afvise ideen uden at prøve – jeg har hørt at de er temmelig behagelige at bruge, men kan naturligvis ikke tale af personlig erfaring her. Derimod kan jeg som kvinde varmt anbefale min gode ven Stubby og hans bror Flash. 😉

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

4 thoughts on “Danmarks fedeste legetøjsforretning

  1. Jeg ved ikke rigtigt med den der blowjob-tingest; altså det kan da godt være det er meget udmærket og sådan, men hvis det er en engangsting…. så er det jo både sådan lidt brug-&-smid væk agtigt, og så kan man jo heller ikke få et forhold til koppen (dåsen?)… som I kvinder noglegange lyder til at få til jeres legetøj.

    Og det der med at bruge kondom til gør-det-selv arbejdet… det gider jeg altså ikke!

    Men håber du hygger dig med Grandmaster Flash og familie 🙂

  2. Fin artikel. Godt der ikke er så meget tabu mere omkring legetøj selv om man er en frisk pige fra Jylland.! 😀

    Jo det må du godt gøre leopard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.