Guds gave til den menstruerende kvinde

Tilgiv at jeg bliver intimhygiejnisk i mit emnevalg, men nu jeg altså skrive om den. En ting jeg har lyst til at anbefale alle kvinder, men som jeg bare aldrig lige får en passende anledning til faktisk at anbefale nogen som helst. Jeg gav den gerne i julegave, fødselsdagsgave eller værtindegave hvis ikke det var fordi den ville være så underlig at pakke ud foran de andre gæster… Den går under flere navne, bl.a. Mooncup og Divacup, og den er ganske enkelt guds gave til den menstruerende kvinde!


Mooncuppen (som jeg her vil kalde den, for det hedder min, men de andre skulle altså være lige så gode) er en silikone”kop” som man bruger i stedet for bind eller tamponer. Den opsamler simpelthen blodet, og skal så naturligvis tømmes engang imellem, men langt færre gange end man ellers skal skifte bind eller tampon. Man kan nøjes med et par gange om dagen med mindre man bløder meget. Sådan her ser den ud:

mooncup

Den er så super, super, super genial at dem jeg kender der har prøvet den, aldrig vil undvære den! Den sparer både penge og besvær, og man mærker ganske enkelt ikke at man har menstruation når man bruger den. I en snæver vending (undskyld udtrykket…) kan det endda lykkes at have sex med den i (man kan jo blive desparat). 😉

Jeg købte min for et par år siden efter at have læst om den i en debattråd på Jubii. Det kan anbefales at læse tråden hvis du tror at det kun er mig der er så vanvittig at bruge sådan en alternativ dims hver måned. Og så er der masser af gode råd at hente fra de andre brugere. For den kræver naturligvis en smule øvelse/tilvænning at bruge – men ikke meget, og det er det hele værd!

Køb, køb, køb! Og hvis du er mand, så anbefal den til din kone eller kæreste, og slip for bind og tamponer på badeværelset! Jeg tjener ikke penge på at anbefale den, vil jeg skynde mig at sige, og jeg vil heller ikke reklamere for nogen særlig butik, men skriv Mooncup eller Divacup på Google – så dukker forhandlerene op. 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

2 thoughts on “Guds gave til den menstruerende kvinde

  1. var lige til dildoparty ved en veninde for et par uger siden og hende der holdte det anbefalede også dette produkt. Min veninde købte det og var vist ikke så begejstret, men hun sagde at hun godt kunne lide ideen og at hun nok bare lige skulle vænne sig til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.