15 more minutes of fame

Hvis du skulle have lyst til at læse om mit kærlighedsliv (som jo er SÅ interessant at jeg har skrevet en bog om det), så er det i morgen du skal købe ugebladet Søndag. Det er ret tilfældigt at interviewet kommer samtidigt med at bogen er på vej, men heldigvis har journalisten været sød at nævne den, så jeg håber da at bare et par procent af Søndags læsere (ifølge Wikipedia har de 386.000 af dem) får lyst til at købe den. Skulle du være en af dem, så tjek her hvor bogen kan købes billigst. Selv om den først udkommer d. 13/10, så kan den faktisk allerede bestilles, så kom frisk. 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

2 thoughts on “15 more minutes of fame

  1. Hej Anja, har allerede bestilt den, glæder mig til at læse den.

    Iøvrigt fandt jeg et link til Onkel Dum og Bananerne med Bigami-sangen:

    Jeg ved ikke om du kan huske, at vi talte om den til workshoppen, men nu kom jeg lige til at tænke på den og søgte på den, så her er den. Hør den og grin 😉

    Kh Pia

  2. Hej Pia – Tusind tak!! Det betyder jo simpelthen at jeg har solgt min første bog – stort. 😀

    Og tak for sangen – hæhæ, den kan jeg faktisk godt huske. Jeg havde bare ikke lige tænkt dengang i 80’erne at den skulle blive aktuel. ;-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.