Nu på web-tv

Som du ikke har kunnet undgå at bemærke hvis du følger bare en lille smule med i min gøren og laden på nettet, så udgiver jeg om en uge bogen “Hvem er du utro? – en anderledes bog om kærlighed og utroskab“. I den forbindelse var en journalist fra nyhedsbureauet Ritzau forbi i fredags for at lave et interview med mig. Jeg var glad for at jeg havde fået styr på morgenhåret, for hun havde lige glemt at sige at det var et tv-indslag hun skulle lave. 😮 Nå, men i dag sendte de så indslaget ud til de forskellige medier, og jeg har foreløbig fundet det på B.T., Søndagsavisen, Sermitsiaq (som må være en grønlandsk avis?) og Fyens Stiftstidende. Får du øje på det andre steder, må du meget gerne give mig et praj om det i en kommentar. 🙂

Det er superdejligt når man har et budskab man gerne vil ud med, at pressen interesserer sig for det. Men utroskab er vist også et aldrig uddebatteret emne. Så håber jeg bare at jeg kan være med til at gøre debatten lidt mere nuanceret.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Nu på web-tv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.