Aprilsnar – selvfølgelig bliver jeg ikke monogam!

Mit forrige indlæg talte sandt – næsten. Jeg græd ikke da jeg skrev det. Faktisk var jeg mest optaget af om det ville være for ondt at udgive det fordi ingen ville turde råbe “aprilsnar” til det. Meeen der var nu nogle der lurede den alligevel. Gudskelov. Og til jer der tilbød trøst og kram og snak: TAK! For følelser og fakta i indlægget er rigtige nok.

Men jeg har altså ikke tænkt mig at gå tilbage til monogami (og utroskab – gys!), og jeg fortryder ikke noget som helst. 🙂

For mig er polyamori ikke noget jeg kan vælge til og fra. Gid jeg ku’. For jo, jeg ER sgu rigtig træt af at det ikke bare er nemt (eller har været det endnu i mit eget tilfælde). Jeg er rigtig træt af at dét ikke er normen. Jeg er rigtig træt af at forelske mig og måtte give slip fordi nogen bliver kede af det – eller fordi andre ville blive kede af det hvis … Og at jeg så må være den der bliver ked af det i stedet for. Men det må jeg tage på mig. Det er kun mig der kan have ansvaret for mine følelser.

Det jeg kan gøre fremover, er at sætte nogle sunde grænser for hvor meget jeg tillader mig at lide “for kærligheden” (og håbe at andre  hjælper mig ved at gøre det samme for dem). Jeg har før skrevet i et indlæg om at kærlighed ikke er nok, at hvis ikke  et forhold ikke er mindst 90 % lykke, så er det ikke kærligheden værd. Og jeg troede ærlig talt jeg havde taget en beslutning om “aldrig mere”. Men det havde jeg ikke, for jeg gjorde det igen. Det kom bare i en ny forklædning, og derfor gik der alt for lang tid før jeg opdagede det. Og så sad jeg i saksen igen. Besat af at få noget “der kunne være så godt hvis bare …”, til at fungere i stedet for at sætte min grænse. Fordi kærligheden var voldsomt stærk. Men åbenbart ikke kærligheden til mig selv.

Så ved jeg det til næste gang. Måske. Selvpåtvungen monogami bliver i hvert fald ikke løsningen. Og jeg står ved alt hvad jeg nogensinde har skrevet om glæden ved at dele og deles. Det eneste jeg måske lige bør understrege, er: Pas nu godt på hinanden – og jer selv.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Aprilsnar – selvfølgelig bliver jeg ikke monogam!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.