Det er svært at ærgre sig

Jeg må lige ud med lidt taknemmelighed. 🙂 Jeg har jo udgivet denne her bog om utroskab, og eftersom jeg hverken er nogen særlig begavet forlægger eller sælger, så er jeg mildt sagt langt fra havnet på bestsellerlisten. Og det er jo på den ene side skideærgerligt når man nu har bekostet en udgivelse selv. Men jeg har altså svært ved rigtigt at ærgre mig over det, for den respons jeg får fra dem der så faktisk har købt bogen, er simpelthen så overvældende positiv at jeg har svært ved at få armene ned.

Så sent som her til aften var jeg til et arrangement hvor jeg kort fik lejlighed til at stille mig op og fortælle lidt om bogen, og en kvinde jeg aldrig havde set før, kom over til mig bagefter og sagde tak fordi jeg havde skrevet den – den lå hjemme på hendes natbord. Forleden aften ringede en mand til mig som jeg havde mødt for nylig til en fødselsdag hvor vi var faldet i snak og jeg havde fortalt om de andre bøger jeg har udgivet. Dem havde han så læst om på nettet og var faldet over at jeg også havde skrevet en selv, og så havde han købt den. Nu ringede han så bare for at fortælle at han syntes det var en fantastisk bog jeg havde skrevet – at den var meget modig og ærlig. Og jeg blev så glad. Især fordi jeg ikke lige havde anset denne mand for at være en del af min “målgruppe”. Jeg tror ikke jeg fornærmer ham ved at kalde ham en ældre herre, og hidtil havde jeg mest hørt fra kvinder på min egen alder.

Og så er det altså bare at det er meget svært at ærgre sig, for er det egentlig ikke federe at bogen bliver fundet af lige dem der har brug for den, frem for at jeg havde solgt en helvedes masse  “bare fordi” jeg havde været dansk mester i markedsføring? Jo jo, det ville også have været fedt, og guderne skal vide at min bankrådgiver ville blive glad, og mange flere af dem der har brug for den, ville jo så få øje på den, men jeg har en naiv tro på at det gør de sgu nok alligevel – det tager måske bare lidt længere tid. Og når man nu nyder hvert et skridt på vejen, så gør det jo ikke noget at den er lang. 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Det er svært at ærgre sig

 1. Jeg deler din entusiasme, for det er en supergod bog du har skrevet.

  Til gengæld må jeg så også sige, at jeg synes danske forfattere bør tænke i nye baner. Via systemer som Lulu.com kan forfattere rent faktisk sælge trykte bøger via det såkaldte print-on-demand – og systemet fungerer rigtig godt.

  Har selv nogle titler på systemet, og for alle bøger du sælger gælder, at du både kan vælge at sælge download-udgaver (e-bøger) og trykte bøger, og disse trykkes først efterhånden som de sælges.

  Så ingen udgifter til en opstart af en udgave på 500-1000 bøger, og salg med det samme via internet. Kan det blive meget bedre? Det mener jeg ikke.

  Systemet kunne næppe laves i Danmark da vore omkostninger er for høje, særligt nu hvor PostDanmark bebuder endnu dyrere porto. Så portoen fra Lulu er rent faktisk LAVERE end at sælge inden for det danske rige – og shipping tiden ganske kort.

  Så mon ikke mange flere vil tilmelde sig dette system? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.