Det lyder måske lidt for nemt

Jeg er blevet interviewet til Gender tv forleden, bl.a. om åbne forhold. I går sad jeg og så interviewet, og selv om jeg ikke siger noget jeg ikke kan stå 100 % inde for (bortset fra at jeg godt ved det hedder “drog” ikke “dragede” ;-)), så tænker jeg at det måske alligevel lyder helt vildt nemt, det der med de åbne forhold. Sådan et interview er jo styret meget af hvad der bliver spurgt om, og tidsbegrænsningen gør at man ikke kommer så meget i dybden når der er meget man skal ind på.

Jeg har før skrevet et indlæg om noget af det der er svært som du kan læse hvis du vil have lidt mere perspektiv efter at have set interviewet.

Nå, men vi kommer også ind på andre ting, f.eks. livet efter døden. Og dét ville jeg faktisk gerne have talt meget mere om, for det ville jeg ønske folk vidste var nemmere at få viden om end de tror. Men det kan du jo læse om her hvis sådan noget interesserer dig. 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.