Er jeg bare blevet god til at leve NU?

Jeg har lige læst et smukt og rørende blogindlæg af Jette Harthimmer som handler om at vi skal huske at gøre og sige de ting vi gerne vil, mens vi kan. Vi ved ikke hvor langt livet er – vores eller andres – og pludselig kan det være for sent. Det mindede mig om et andet indlæg jeg læste forleden om at lade som om man kun havde 1 år tilbage at leve i, lave en liste over det man gerne ville nå, og så systematisk gå i gang og få det gjort inden det år var gået.

Jeg har bare et “problem”: Jeg har ingen liste! Jeg kan ikke komme i tanker om en eneste ting jeg altid har drømt om at gøre inden jeg dør. Der er ikke noget jeg aldrig har fået fortalt nogen, som jeg vil ærgre mig over at jeg ikke fik sagt hvis de dør i morgen. Og det skal jeg vel egentlig bare være glad for. For det må jo betyde at jeg lever lige som jeg har lyst til lige nu og ikke går og drømmer mig væk.

Nu mens jeg skriver, kan jeg godt komme i tanker om én barnedrøm som hænger ved, men den er ikke i kategorien “katastrofe-hvis-ikke-jeg-når-det”. Ej heller i kategorien “ambition”. Dog er det en ting der kræver overvindelse hvis jeg skal gøre det, og det er måske grund nok til at jeg burde. 😉

Hvad med dig? Er din liste lang? Er der noget du burde fortælle nogen, som du vil ærgre dig hvis du ikke får sagt?

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Er jeg bare blevet god til at leve NU?

  1. Hej Anja

    Jeg har i mange år levet efter den regel så vidt, jeg kunne. Og gjort hvad jeg kunne for at sprede den til min sfære, så mine nærmeste også er med på ideen. Det er jo som regel nødvendigt.

    I dag har jeg det som dig – men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke er fyldt med ideer og lyst til mere. Det er jeg i høj grad.

    Skulle jeg dø i morgen, kan jeg starte den rejse med et smil og en viden om, at jeg har nået en frygteligt masse, spist den gode mad, drukket den gode vin, kysset de gode piger og nået at kysse den bedste til sidst.

    Hmmm – det er vist at være lykkelig? 🙂

  2. Ja, det er det vist. 😀 Jeg har heldigvis også stadig masser af ting jeg har lyst til – og mon ikke man også har mere energi til dem når der ikke ligger alt muligt gammelt uforløst og holder en tilbage? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.