Essentielle olier – en ny og uventet begejstring

I juni 2019 fik jeg et nyhedsbrev fra Christine Eilvig som jeg har fulgt i en del år. Det har jeg fordi jeg vældig godt kan lide hendes måde at formidle bevidsthed og manifestation på.

Men nu skrev hun pludselig om noget ganske andet, nemlig essentielle olier fra et amerikansk firma der hedder doTERRA.

Hun fortalte med begejstring om det hun kaldte sit “nye eventyr”, og jeg klikkede mig ind til en video hvor hun fortalte om begejstringen. Her tabte jeg så kæben lidt, for de her olier var nogle der blev solgt via network marketing – noget jeg (som så mange andre) havde stor modstand på. Men nu fortalte Christine altså med stor begejstring om konceptet og ikke mindst de fantastiske olier.

Og når nogen jeg respekterer og stoler på, fortæller om noget, så lytter jeg trods modstand. Efter et par timers videokig var min modstand ikke større end at jeg udfyldte et skema på Christines hjemmeside om at jeg gerne ville høre mere om de der olier. Så vi fik en snak, og jeg besluttede mig at tilmelde mig og bestille en håndfuld. Og da jeg jo har virksomhed i forvejen, besluttede jeg at give forretningsdelen et skud også, eftersom det var nemt at hoppe fra igen hvis det skulle vise sig ikke at være noget.

Jeg blev lukket ind i Facebook-gruppen for Christines team (med det tiltalende navn “Lavt gærde”), og jo mere jeg satte mig ind i det hele, desto større blev min egen begejstring, og jeg kunne næsten ikke vente på at få mit startkit.

Heldigvis kom mine olier med posten kun 2 dage efter, og så var jeg da for alvor solgt! Ikke fordi jeg straks mærkede en dyb terapeutisk virkning eller andet af dem, men fordi det var som at have fået en bolchebutik hjem i stuen. Dufte og smage eksploderede omkring mig, og jeg røg i fuldstændig barnlig begejstring og leg.

Nyforelsket

Siden har jeg læst og set videoer og duftet og smagt og delt tanker og erfaringer med de andre i gruppen, og jeg er så begejstret at andre (herude i den fysiske verden) kommenterer at jeg stråler!

Jeg har ikke nogen forklaring på det, andet end at noget ved det her trækker helt vildt i mig, og jeg er nødt til at følge det “noget”. Det er en hjerteting. En lille slags forelskelse.

Egentlig er det sært at jeg aldrig har kastet mig over essentielle olier før, for jeg er et utrolig duftorienteret menneske, men nu kalder de altså på mig.

Jeg har nærmest ingen erfaring med olierne endnu, så du vil ikke se mig komme med specifikke anbefalinger lige nu – andet end at hvis det her også trækker i dig, så er du  velkommen til at komme med.

Du kan enten direkte skrive dig op via mit personlige link her: Bestil essentielle olier fra doTERRA, eller du kan skrive til mig og høre nærmere hvis du er nysgerrig og lige vil høre mere først. Du bliver (hvis du vil) tilmeldt under mig og kommer med på Christines team (og bliver dermed også inviteret ind i Facebook-gruppen som er topskøn!).

Bemærk at du sagtens kan nøjes med at være alm. kunde – du behøver slet ikke gå ind i hele salgsdelen! Hvis du køber dine olier via mit link, så får jeg en lille bid af kagen, og det vil jeg selvfølgelig være superglad for.

Elefanten i rummet

Ja, det der med network marketing … Det er ikke noget jeg umiddelbart er topbegejstret for. Det kan være jeg bliver det nu hvor jeg åbenbart har kastet mig ud i det, men nogle ting vil jeg dog sige om det ud fra min nuværende bevidsthed om det:

  • Der er hierarkier i alle virksomheder – det her er bare en anden slags.
  • Man får ikke succes hvis dem “under” en ikke har det, så man hjælper hinanden.
  • Man skal være sig bevidst at hvis man vil tjene penge på sådan noget, så ER det en virksomhed man driver, og hvis man ikke behandler det sådan, så skal man heller ikke regne med at det giver nogen indtægt. Der skal investeres tid, penge og energi. Løftet her kan måske så være at det kan være nemt og sjovt at gøre det sammen med andre. Det er jeg først ved at finde ud af selv.
  • doTERRA virker som en sund, ordentlig og kærlig virksomhed. De producerer rene varer i høj kvalitet, og de formidler dem gennem kærlige mennesker. De giver desuden megen støtte til velgørenhedsprojekter. Det er ikke noget money scam.
  • I dét her team (jeg kender i sagens natur ikke andre) er vi enige om at vi gør tingene på en ordentlig måde. Vi deler vores egen begejstring for olierne og lader dem sælge sig selv til dem de tiltaler. Vi maser os ikke på hos folk der ikke er interesserede. Så herfra vil du ikke modtage nogen sære, halvanonyme “skriv til mig hvis du vil have en fed forretningside”, “personer der vil ændre deres liv, søges” eller andet skummelt gejl. Det handler om olier, selvudvikling og bevidsthed – i kærlig formidling.

Du kan se Christines video om det fine ved network marketing (i doTERRAs form) her:

Disclaimer

Nu har jeg lige kastet mig over doTERRAs olier fordi de begejstrer mig. Jeg har absolut ingen erfaring med essentielle olier i forvejen, så jeg véd ærlig talt ikke om dem du kan købe til halv pris i helsekosten er lige så gode. Jeg har fået at vide af andre at der er forskel, men det er altså ikke en personlig erfaring jeg har. Jeg har heller ikke den modsatte.

Jeg er tiltrukket af de her dufte og smage og smukke æsker og fine flasker. Jeg er tiltrukket af Christines begejstring og formidling. Og jeg er tiltrukket af den glade, lette, legende fællesånd der er i teamet/gruppen. Derfor er det præcis dét du ser en anbefaling af her. 🙂

Min egen personlige motivation

Som du ved – hvis du ellers har fulgt mig eller læser andet på siden her – så er min hovedbeskæftigelse at undervise i at udforske bevidsthed/Efterlivet, så jeg er selvfølgelig nysgerrig efter hvordan essentielle olier kan bruges i dét arbejde. Kan bestemte olier, dufte, smage påvirke vores ikkefysiske oplevelser? Kan de åbne for nogle andre sanser?

Og kan de ellers være med til at højne vores bevidsthed?

Sådan noget vil jeg eksperimentere med, for det er mit store interesseområde. Har du selv erfaringer med essentielle olier i den retning, hører jeg meget gerne om dem.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Essentielle olier – en ny og uventet begejstring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.