Et vendepunkt?

Der sker så meget godt i mit liv lige nu, og jeg er så lykkelig. Jeg har det som om jeg er midt i et vendepunkt. Eller måske nærmere et sporskifte.

Jeg kom til at tænke på det med vendepunktet pga. noget så fjollet som at jeg skal til guitarkoncert på fredag. Det er med den fabelagtige guitarduo Duo Assad som jeg oplevede for første gang for 15 år siden. Det var på Aarhus Guitar Festival som jeg tidligere har skrevet om. Den aften jeg hørte dem, blev et  vendepunkt i mit liv. Det vidste jeg ikke dengang, men det lukkede op for noget i mig som blev livsændrende. Ikke bare koncerten, selvfølgelig, men omstændighederne omkring den. Men det har jeg skrevet alt om her hvis du vil læse det: Hvad er det med mig og guitarfestivaler?

Nu skal jeg så endelig høre dem igen, og jeg står sjovt nok i et situation der føles lige så skelsættende. Jeg kan endnu ikke sætte ord på hvad det præcis er der sker, men det har bl.a. med den proces de essentielle olier har sat i gang, at gøre. Nærmere kan jeg nok ikke komme det lige nu. Når jeg ikke ved hvor rejsen ender, er det svært at sige andet end: Der sker et sporskifte lige nu – og det føles godt. 🙂

Vendepunkt

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.