Bekymringer om network marketing

Jeg har på det seneste fået et par (kærlige) bekymrede miner over at jeg er “gået ind i network marketing”, så det fik jeg lyst til at skrive lidt om. Guderne skal vide at jeg selv har haft samtlige bekymringer og indvendinger, så jeg kender dem alle sammen, inkl. fordommene – for jeg måtte også ret hurtigt indrømme at jeg faktisk ikke vidste noget som helst om det.

Indlægget om det har jeg skrevet på min olieblog, og du kan læse det her: Bekymringer om network marketing

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Bekymringer om network marketing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.