Farvel til gammel energi

Det lyder måske mærkeligt, men mit hår har altid været symbolsk for min spirituelle udvikling, både som natligt drømmesymbol og i min fysisk vågne virkelighed. Et meget personligt symbol, åbenbart, for jeg har aldrig kunnet slå det op i drømmebøger om symbolers betydning. Men det er jo også lige meget når jeg ved hvad det betyder for mig.

I øjeblikket sker der en masse inden i mig. Gode ting. Noget som har ligget i dvale længe, er ved at vågne. Jeg har det som om jeg defragmenterer (hvis du husker den gamle Windows-funktion hvor fragmenterede data lægges pænt på plads – sådan tror jeg der energimæssigt ser ud inden i mig for tiden :-)).

Forleden så jeg en video med en spirituel lærer og tænkte “hmm, den frisure havde jeg engang”, og bum, så kunne jeg pludselig mærke at det var tid til at blive klippet igen – efter 5 års længere og længere hår der efterhånden bare røg op i en knold. Nu er jeg træt af den knold og den gamle energi den repræsenterer, så på mandag ryger der 20-25 centimeters fortid af mit hoved. 💇 🙌🏻 (Og jeg siger pænt farvel og tak til det – derfor de fjollede billeder 😁)

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.