Forandringsnarkoman?

Jeg har været frygtelig rastløs på det sidste. Svinger mellem tilfredshed og en underlig trang til at der skal SKE noget. Jeg har brugt meget tid med en lommeregner i hånden. Overvejer at købe bil selvom jeg ikke er særlig afhængig af sådan en. Overvejer at sælge min lejlighed på trods af at jeg er vanvittigt glad for at bo i den. Samtidig med at jeg undrer mig over hvorfor jeg ikke bare slapper af og er glad.

Og i går aftes tror jeg endelig det gik op for mig hvad der er galt: Jeg er simpelthen der hvor jeg gerne ville hen. Ikke at jeg har nået mine mål – det har jeg heldigvis langt fra – men jeg har nået det gode udgangspunkt. Så nu er der kun en vej, og det er op. Og det er åbenbart skræmmende.

De sidste 7 år er der sket temmelig meget i mit liv. Både på det indre og det ydre plan. Nedture og opture. Og nu er det så som om jeg er nået der hen hvor jeg skulle være, og her bør jeg så nok blive lidt og puste ud. Men så er det bare som om jeg nu er blevet afhængig af det konstante stormvejr. Jeg bliver nærmest stresset over at der nu er vindstille. Så mit sind farer rundt i forsøg på at finde dramaer og udfordringer det kan kaste sig over, mens den del af mig der trænger til hvile, ikke ORKER mere storm, men bare vil arbejde stille og roligt med de ting hun synes er spændende. Det er meget forvirrende.

Så hvis nogen har et godt råd til hvordan man slapper af og holder fast i at give krop og sjæl en tiltrængt pause fra forandringerne samtidigt med at man arbejder målrettet med de ting man gerne vil, så smid endelig en kommentar!

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

7 thoughts on “Forandringsnarkoman?

 1. hej Anja,

  Jeg kender godt din følelse… har selv gennemgået en enorm personlig vækst i løbet af det sidste år… og en gang imellem trænger man lige til en puster!

  Jeg læser mange bøger om personlig udvikling og læser også til coach… en bog der kan anbefales er 4 timers arbejdsuge af Timothy Ferriss – den danske hjemmeside er her: http://www.4timersarbejdsuge.dk

  Det er ihvertfald en mulighed for at få en mere overskuelig hverdag, igennem time management og prioritering af mål…

  Håber det er noget du kan bruge til noget 🙂

  /Kasper

 2. Hej Kasper

  Tak for det. Jeg har længe haft lyst til at læse den, men har ikke fået det gjort endnu. Tsk. 🙂

  Rart at høre at andre har det på samme måde.

  ~
  Anja

 3. Hej Anja,

  Hvis hjernen kører i højt gear i lang tid, tager det tid at vende sig til ro. Vi har et lille hus i Sverige, vand i brønd, ingen el, skoven og fred.. meget idyllisk, men det tager mig nogen gange et par dage at finde ro, og fjerne rastløsheden fra kroppen når vi er der.. Byens tempo, arbejder, kalenderen fyldt.. det sidder i kroppen alt sammen., og så har man svært med at slappe af. Du kan vælge at se det som et tog som kører 200 km/t, den stopper ikke pludseligt fordi man beslutter sig at den skal stoppe. Bliver nød til at geare ned, og bremse op i noget tid først.

  Lad være med at booke kalenderen op, løb en tur og få ”tømt” hoved, eller gå en lang tur i skoven, mediter.. fokuser på at nyde at være det hvor du nu engang er, og ikke hvor man burde være. Der findes adskillige måde at geare ned, vælg den der passer bedst til dig, kan ikke udelukke at du skal kombinere lidt ;O)

  Ja, jeg ved det, ikke noget revolutionærende tankegang, og du ved det sikkert selv, men nogle gange, oplever jeg selv at det er rart at blive mene om det.

  Men ellers, dejligt at du er så aktiv, så vi andre kan følger lidt med i dit liv her, og blive inspirer :O)

  Francois

 4. Hej Francois

  Tak for det – du har jo fuldstændig ret. I denne weekend har jeg været tvunget til det. Har ligget snotforkølet på sofaen og set dvd’er – det kan man da kalde at få tømt hovedet. 😉

 5. Pingback: Anja Lysholm » Blog Archive » Nu gør jeg det sgu alligevel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.