Stem på Årets Podcaster

Jeg vil godt gøre lidt reklame for en kvinde som gør noget særligt. Hun laver nogle gode, lange og spændende interviews med nogle interessante mennesker, og så lægger hun dem på sin hjemmeside til fri download. Det kaldes at “podcaste”, og kvinden jeg skriver om, hedder Jette Harthimmer.

Jette er nomineret til prisen som Årets Podcaster 2008, og jeg har allerede givet hende min stemme. Jeg er egentlig ikke tilhænger af at man bare stemmer på noget som man ikke kender, så jeg synes da lige du skal kigge på Jettes hjemmeside og høre nogle af de gode podcasts inden du stemmer, men har du ikke tid til det og bare vil tage mig på mit ord, er jeg nu sikker på at at din stemme er meget velkommen alligevel. 😉 Afstemningen slutter d. 5. juni.

Stem på Årets Podcaster 2008

Jeg kan se at et af de næste podcasts Jette frigiver, er et interview hun har lavet med min chef Martin Thorborg, og det kan jeg – helt uden at have hørt det – garantere ikke er kedeligt! Så der er god grund til at holde øje med siden.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Stem på Årets Podcaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.