Guuuuud, du har da tabt dig!?

Det er et underligt fænomen, men den er sikker hver gang: Når folk ikke har set mig i lang tid, er det den første kommentar der kommer ud af deres mund når de ser mig: “Du har da tabt dig!” Nogle tilføjer endda et “meget” i enden.

Det er jo altid dejligt når folk bemærker en positiv ændring, men det underlige er bare at jeg aldrig HAR tabt mig når folk bemærker det. Jeg tog faktisk lidt på for 1½ år siden og har siden vejet nogenlunde det samme.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal udelede af synsbedraget. Måske husker folk mig som meget tyk, og når de så ser mig, bliver de overraskede over at jeg ikke er så tyk som de husker? :-s

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

2 thoughts on “Guuuuud, du har da tabt dig!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.