David Coverdale er for evigt konge!

I går var jeg til Whitesnake-koncert i Vega. Det er tredje gang jeg oplever dem der, og jeg håber ved gud ikke det bliver sidste. At dømme ud fra David Coverdales energi har jeg vist heller ikke noget at frygte. Den mand er konge over alle konger!

Det er egentlig sjovt at tænke på: Første gang jeg hørte hans stemme, var da mine brødre spillede “Soldier of Fortune” med Deep Purple for mig og syntes det var verdens fedeste nummer. Jeg syntes simpelten han var den værste sanger jeg nogensinde havde hørt! Da jeg siden blev fan (efter 1987-albummet) og begyndte at købe alle de gamle plader jeg kunne støve op, opdagede jeg at denne her sanger som jeg nu syntes var verdens mest fantastiske, var den samme. Ups! 🙂


Jeg har som sagt været fan side 1987, har alle de plader han har indspillet, og jeg forbløffes over at han bliver ved og ved og ved med at være fantastisk. Selv om han gentager sig selv både tekst- og melodimæssigt, bliver det aldrig kedeligt. Han formår at holde sig konstant på toppen – måske fordi han bliver ved at skifte holdet af musikere ud så han altid er omgivet af dygtige, friske kræfter.

Koncerten i går var endnu en fantastisk en af slagsen. De andre gange jeg har set dem i Vega har jeg fulgtes med min lydkyndige bror, og vi har stået bag mixerpulten hvor lyden er bedst (men for fanden hvor er der bare ikke særlig god lyd i Vega – det er surt!), men i år skulle jeg alene derind og besluttede mig for at stå så langt fremme som muligt og råwe og skrige og hoppe med de andre storfans! Det fortrød jeg bestemt ikke. Jo, lyden var ad helvede til! Men stemningen og det at opleve Coverdale tæt på var uovertruffent. Sjældent ser man en sanger der er i så tæt kontakt med sit publikum. Jeg gætter på at man ikke kan se ret mange ansigter fra scenen med store spots lige i fjæset (men jeg ved det ikke), men han gjorde alt hvad han kunne for at se så mange i øjnene som muligt. Flirtede med kvinderne og rockede med mændene. Det føltes som om han holdt en stor fest, og hver eneste gæst var lige velkommen – den perfekte vært.

Og så må jeg som kvinde der havde min allerførste rigtige seksuelle fantasi om netop den mand, sige at han sgu stadig ser pissegodt ud. Dog savner jeg den måtte han havde på brystet i 80’erne, for den har han fjernet. Men så kan man jo nyde så meget andet, inkl. hans medmusikere.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

2 thoughts on “David Coverdale er for evigt konge!

  1. Pingback: Anja Lysholm » Blog Archive » Hurra, jeg er blevet nærig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.