Martin Thorborg rejser – og hvad så?

Jeg får tit det spørgsmål i disse dage: Hvad skal der nu ske med dig når Martin rejser til USA? Jeg arbejder nemlig i Amino, Martins portal for iværksættere og selvstændige. Så her er et svar til alle der måtte føle trang til at spørge: Ingenting! Mit job er ikke i fare, tværtimod. Amino kører derudad på fuld damp. Martin vil stadig være lige så dybt involveret som han hele tiden har været, på trods af at hans skrivebord nu rykker en god bid vej væk fra hans kolleger i København NV.

Jeg må tilstå at han vil blive savnet på kontoret. Han er et meget inspirerende menneske og temmelig underholdende selskab, så det bliver da lidt kedeligt at undvære hans daglige indspark. Til gengæld er jeg stor tilhænger af alt hvad der bryder med normen, så det at prøve en anden måde at arbejde sammen på, glæder jeg mig meget til.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.