Frihed, oh, frihed!

På fredag ved fyraftenstid går jeg på ferie! 3 ugers sommerferie. Og jeg skal ikke noget som helst. Ikke noget planlagt i hvert fald. Det interesserer mig ikke at rejse. Jeg har ikke behov for at komme hjemmefra. Men jeg har behov for at slippe alt hvad der hedder aftaler og forpligtelser, og det er så hvad min ferie skal bestå af: frihed!

Det er ikke fordi jeg er ked af mit arbejde – tværtimod. Jeg har bare ikke haft ferie siden juli sidste år, og efter en temmelig turbulent tid på privatfronten, trænger jeg virkelig bare til at give slip. Være mig selv. Nyde små, simple ting. Gøre hvad det passer mig når det passer mig. Bytte om på nat og dag. Høre en masse musik (Copenhagen Jazz Festival starter også på fredag – deeeeeejlig timing!). Spise god chokolade. Drikke spontan kaffe med en veninde. Skrive tanker ned. Bruge penge på ufornuftige ting. Spise is. Bare eksistere og nyde det.

Iiih, hvor jeg glæder mig. 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

2 thoughts on “Frihed, oh, frihed!

  1. Lyder rigtig skønt Anja. Seer ud til at du får en ærlig chance for at “tømme hoved” denne her gang ;O)

    Sige lige til hvis du mangler en ledsager til at gå ud og høre noget Jazz, jeg er frisk. Under alle omstændigheder , rigtig god FERIE !!

    /Francois

  2. Hej Anja,

    Ville lige sige tak for din hilsen på min web side for snart længe siden, dejligt at høre fra dig. Håber du har det godt, og jeg savnede at se dig på sidste års guitarfestival. Lyder dejligt med ferie, det er en skøn ting ting, nyd det.

    KH Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.