Nu med Nintendo Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :-D

Jeg har købt mig en Nintendo Wii! Fordi…


Dengang Gunther besluttede at rejse til Spanien, aftalte jeg med mig selv at jeg havde “frikvarter” indtil nytår. Jeg havde nemlig samtidigt fået nyt job, og kunne ikke rigtigt overskue mere i mit liv lige dér. Så bøger og postorkester og netværk og hvad der ellers fylder mit liv af dejlige ting, blev lagt på hylden i nogle måneder.

Nu blev det så nytår. Jubiiii, i gang igen med det hele! Det var jo aftalen. I gang med at skrive, fat i tværfløjten, ud at træffe nye mennesker igen og mødes med gamle venner – af sted, af sted. Og så var det jeg blev mere og mere ked af det for hver dag der gik. Jeg følte stress – noget jeg ellers aldrig gør, hverken på arbejdet eller privatfronten – og fik alligevel ingenting fra hånden. Der gik lang tid før det gik op for mig hvad der var galt: at jeg simpelthen ikke er psykisk på toppen endnu. Frikvarteret må slutte når sindet er klar, og ikke når mine ambitioner synes at jeg må videre.

Så jeg besluttede altså at der skulle mere leg ind i mit liv, og i mandags gik jeg ned i Fona og købte mig en Nintendo Wii som jeg slet ikke havde råd til (hurra for kassekreditter)! Jeg er sikker på at nogen vil synes at hjertesmerte er verdens dårligste undskyldning for at købe sig en ny gadget, men ikke desto mindre er jeg blevet gladere og gladere siden.

Nintendo Wii styrer for vildt! Eller noget. Den er i hvert fald top-fed, og pengene er givet godt ud. Foreløbig har jeg moret mig storslået med kun det medfølgende sportsspil (man kan godt få ondt i overarmene dagen efter en boksekamp selv om den var virtuel…), men det kribler allerede i mig efter at købe spil og tilbehør i rå mængder. Ooooooh jo, jeg er hooked.


Men suk, der skal også lyde en lille undskyldning til jer derude som måske venter på at jeg sender en e-mail eller ringer eller bare tager telefonen eller kigger forbi. Undskyld jeg lige leger lidt i stedet for at være alvorlig og givende og lyttende og kreativ. Men jeg orker simpelthen ikke andet i øjeblikket end at passe mit arbejde og mig selv. Jeg glæder mig til energien vender tilbage igen, og jeg tror på at den gør det snart. Jeg er ikke på randen af en depression eller noget – har bare nogle sår der skal heles. Indtil da håber jeg på jeres tålmodighed…


Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

5 thoughts on “Nu med Nintendo Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :-D

  1. Nintendo Wii er guds gave til mennesker, der gerne vil være glade. Wii Sports bokse-spil er nok det fysisk hårdeste tv-spil jeg nogensinde har prøvet, – så jeg spiller meget mere tennis 😀

    Et af de spil du skal prøve hedder Wii Play. Det er lidt mere afslappet – mange af spillene kan man smide sig på sofaen og spille. Dét er godt oven på et par timers tennis ^_^

    Man kan købe det forholdsvist billigt – og så følger der vidst en ekstra Wiimote med, så du kan banke dine venner i fiskespillet, tank-spillet, ko-kapløbet eller et af de andre 8 spil..

  2. Det må jeg prøve! Jeg har noget med køer, så det der ko-kapløb lyder som noget for mig! Jeg har kun et par spil, så der er snart brug for udvidelse.

  3. Pingback: Anja Lysholm » Blog Archive » Frihed, oh, frihed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.