Stilhed

Dagens lille, hyggelige oplevelse:


Da jeg kom hjem fra arbejde i dag lavede jeg mig lidt hurtig og nem mad, satte mig i sofaen og kiggede to blade igennem som har ligget ulæste på min sofabord i lang tid, mens jeg bare nød stilheden.

Jeg satte en cd på med noget dejlig musik – en cd der hedder Silence. Da den var slut, var der helt stille i stuen igen, og jeg havde ingen trang til at bryde stilheden. Jeg syntes at have brug for den, så jeg lod den bare omslutte mig og slappede af i den.

Jeg rejste mig og kogte vand til pulverkaffe. Lagde Majbritte Ulrikkeholms “Hannas Have” klar på bordet. Jeg manglede kun ganske få kapitler af min julegave. Satte koppen frem, fandt en teske, hældte mælk i en lille kande og vandet på termokande. Så satte jeg mig i sofaen med min bog og min kaffe. Jeg nød hver en lillebitte lyd der understregede den vidunderlige stilhed i min stue og mig selv: det tørre kaffepulver der ramte bunden af koppen, vandets lette brusen da det ramte pulveret, teskeens klingen mod koppens sider.

Og sådan sad jeg og nød stilheden et par timer. Til sidst syntes jeg jeg skulle høre et foredrag jeg har liggende på min computer som mp3-fil, for det var faktisk oprindeligt min plan for i aften. Jeg riggede det hele til og satte det i gang, men lyden var forstyrrende, så jeg slukkede hurtigt igen.

Så var det jeg fik lyst til at trække et tarotkort, og hvilket kort trak jeg tilfældigt ud af 79 kort? STILHED! 🙂


Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Stilhed

  1. Pingback: Anja Lysholm » Blog Archive » Tak for roen, Carsten Graff

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.