Guds gave til storbarmede piger!

Ååååh, nu pines jeg igen! Det nye katalog fra Bravissimo kom ind ad brevsprækken forleden. Jeg skal virkelig tøjre Visa/Dankortet for ikke at føre mig selv ud i økonomisk ruin de (vistnok) seks gange om året jeg får nyhedsmail/katalog fra dem. For der er satme så meget lækkert tøj og undertøj i den butik at det er svært ikke at købe det hele! Og jeg kan passe det!


Bravissimo er nemlig en butik der kun forhandler tøj/undertøj til kvinder med en bh-størrelse der ligger mellem D- og K-skål. Det betyder et kæmpeudvalg af smukke bh’er til os som ikke gider gå i mormor-bh’er bare fordi vi ikke lige kan skrue os ned i en sød lille sag fra Femilet og en skjorte i størrelse small. Og udover undertøj har de figursyet tøj så man f.eks. kan få en jakke eller skjorte der understreger ens figur i stedet for at skjule den! Og deres Strappy Tops – ooooooh, fryd! Nu kan man også gå i strop-toppe, thi bh’en er indbygget.

Jeg kan slet ikke hylde og skamrose dette koncept højt nok. Hvis det interesserede mig nok at sælge undertøj, ville jeg selv arbejde ihærdigt på at åbne Bravissimobutikker i Danmark, for jeg er sikker på at det ville blive et bragende hit, men jeg brænder desværre kun for at have det på – stoffer, bøjler og blonder interesserer mig ikke ret meget ellers.

Hvis du selv er en storbarmet pige/kvinde og læser dette, så gør dig selv den tjeneste at kigge på butikken. Men pas på! Den er stærkt vanedannende! 😉 Og så er det trygt at handle der. Jeg har købt MEGET, og jeg har ikke en eneste gang haft problemer. En enkelt gang har jeg skullet sende noget retur, og det var kun fordi det var en gave hvor jeg havde gættet modtagerens størrelse forkert – og det forløb i helt uden problemer. Prøøøøøøv det!


Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

12 thoughts on “Guds gave til storbarmede piger!

  1. Jeg skulle aldrig have klikket på det link… Har straks bestilt et katalog og jeg MÅ bare eje én af de strappy tops :o)

  2. Jeg er sikker på at den vil klæde dig lige så godt som mankinien, Lars! Men bruger du virkelig mere end en D-skål? Det havde jeg nu alligevel ikke troet…

  3. Det ved jeg ikke, jeg har ikke prøvet de endnu.

    Men det kunne være man skulle starte en lille niche-webshop i Danmark, med “Cloathing for big boobed men” 🙂

  4. Endelig en butik hvor min kæreste bliver glad. Det er jo næsten umuligt at finde en BH med I-skål i andre butikker end “Change”

    Så der må hun da bestemt blive guidet hen ;o)
    Godt nytår 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.