Hår

Jeg kan godt lide kropshår. Jeg er chokeret over hvor hårforskrækkede folk er i dag. En ting er at man fjerner hår fordi man synes det er pænere uden end med, men mange er på det nærmeste ved at kaste op bare ved tanken om hår under armene eller andre intime steder, og DET synes jeg er skræmmende. Tænk direkte at væmmes ved noget der er helt naturligt! (Jaja, mange naturlige ting er knap så lækre, men nu mener jeg noget som hverken lugter eller smitter. ;o))

Indrømmet, jeg har selv været der. Jeg syntes engang at hår på ryggen var det mest ulækre en mand kunne have. Men så fik jeg – skal vi sige – personlig erfaring med det, og så blev jeg klogere. Det er nu ganske rart at man kan nusse en mands hårpragt uanset hvad vej han vender. Men okay, det er jo smag og behag. Under alle omstændigheder har jeg svært ved at acceptere at nogle slet ikke kan leve med at partneren ikke fjerner eller trimmer her og der og alle vegne. Jeg har på fornemmelsen at jeg er ilde stedt på kødmarkedet i dag med mine fulde kønsbehåring intakt og mine ikke altid glatte ben og armhuler. Jeg tror endda jeg vil føle at jeg er nødt til at advare en potentiel elsker før vi smider tøjet, for ikke at risikere ydmygelsen når han kaster op ved synet af voksen kvinde. Brrr, jeg gyser ved tanken. Men jeg må jo trøste mig med at hvis en mand ikke kan elske mig med hud OG hår, så skal det bare ikke være mig og ham…

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

6 thoughts on “Hår

  1. Jamen hvad sker der også for folk der går i bad!! det er jo vildt unaturligt!! Jeg vil have en pige som elsker mig som jeg er OGSÅ selvom jeg ikk går i bad!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.