Gadgets

Jeg er vild med elektroniske dimser, også kaldet gadgets! Jeg har “desværre” så meget fornuft i mig at jeg ikke køber alt det jeg gerne vil have, så det er nu ikke fordi jeg har så mange af dem. Jeg har i øjeblikket disse:

En HTC Desire Z – min smartphone som jeg ikke vil være foruden. Jeg kan især ikke undværet tastaturet på den.

En USB-kopvarmer/hub – skidegod ide, men virker desværre overhovedet ikke som kaffevarmer. Varmen når aldrig op i koppen uanset hvilke kopper jeg har prøvet med. Hub-delen virker til gengæld fint. 😉

Et Jabra bluetooth headset – bruger det dog aldrig mere. Savner at mikrofonen sidder ud for munden – er helt sikker på at folk ikke kan høre mig når den sidder på min kind.

En Acer Aspire One med Linpus styresystem. Bare den mindste model med 1,5 GB plads eller sådan noget. Købt fordi den kan være i en dametaske, og man SKAL jo have en pc med sig overalt… (Bruger den dog langt sjældnere end jeg havde troet at jeg ville, og lige for tiden er den lånt ud.)

Lenovo x220 – min elskede bærbare som ikke er ret meget større end Aceren. Men Lenovo er godt kram, og jeg da min Lenovo x61s var moden til udskiftning, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg skulle købe dens nyere fætter.

En AR9ON mp3-afspiller. Er temmelig outdated, men jeg synes stadig den er lidt lækker.

En Olympus stemmestyret diktafon. Uundværlig til æh… nogle sære åndelige ting jeg beskæftiger mig med 😉 hvor det er godt at kunne indtale i stedet for at skulle tage noter.

En sort LG chocolate mobiltelefon. Vildt lækkert design, men lyden er ikke ret god, og det er ikke ret brugervenligt med det der touch-fidus på den. Så den bliver brugt ved særlige lejligheder hvor min HTC er for stor og klodset at have i dametasken.

Du vil altid kunne finde en god gave til mig på steder som http://www.coolstuff.dk. HVIS jeg havde uanede mængder penge og plads og ikke bekymrede mig om smag, ville jeg købe massevis af små, ubrugelige ting der!

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Gadgets

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.